Ma Eszter-Virág teveszín kabátját irigyeljük

Divat- és időjárásügyi sorozatunkban minden nap adunk egy tippet, mit vegyen fel. Ez alkalommal egy elegánsan öltözött bulizót mutatunk önöknek, akitől nyugodtan inspirálódhat akár esti buliszettjéhez is.

Eszter-Virág

Hétfőn az ország nagy részén tovább folytatódik az egyhangú, szürke, helyenként napközben is tartósan ködös, hideg téli idő – írja az Időkép. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 0, -4, a legmagasabb nappali hőmérséklet -1, +4 fok között alakul.

Eszter-Virág gyönyörű, teveszín kabátot és divatos műbőr szoknyát választott egy múlt heti bulira, ahol lefényképeztük. A vékony, szőke lány egyébként blogot is ír abból, hol szerzi be vinage ruháit, merthogy szeret olcsón, de divatosan öltözködni – vegyen róla példát és keressen egy menő, oversized kabátot valamelyik turiban!

Kabát: second hand

Szoknya: Bershka

Táska: Lovebug Vintage

Cipő: Zara

Gyűrűk: second hand, H&M

06-street fashon-131205-IMG 2290
Fotó: Dívány

Tetszik önnek a Dívány Tejben-vajban blogja?

Keressen bennünket a Facebookon, így nem marad le egy posztunkról sem!
07-street fashon-131205-IMG 2294
Fotó: Dívány
Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.