Vegyen csipkés felsőt, mint Klaudia!

Divat- és időjárásügyi sorozatunkban minden nap adunk egy tippet, mit vegyen fel. Ez alkalommal egy elegánsan öltözött bulizót mutatunk önöknek, akitől nyugodtan inspirálódhat akár szombati esti buliszettjéhez is.

Klaudia

Vasárnap is folytatódik az egyhangú, szürke, párás idő, a Dunántúlon mérsékelt lehet a légmozgás, helyenként ónos eső várható – írja az Időkép. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 0, -4, a legmagasabb nappali hőmérséklet -1, +3 fok között alakul. Ilyen hidegben is öltözhet elegánsan, csak vegyen meleg kabátot a csipkés felső és a flitteres blézer fölé! Ha bulizni indul, mint Klaudia, és tudja, hogy nem kell sokat várnia a buszra (vagy taxizik), vehet nyitott orrú cipőt is.

Blézer, szoknya: second hand

Felső: H&M

Táska: anyukájától

Fülbevaló: Bijou Brigitte

19-street fashon-131205-IMG 2354
Fotó: Dívány
21-street fashon-131205-IMG 2361
Fotó: Dívány

Tetszik önnek a Dívány Tejben-vajban blogja?

Keressen bennünket a Facebookon, így nem marad le egy posztunkról sem!
22-street fashon-131205-IMG 2370
Fotó: Dívány
Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.