Péntekre vegyen csúnyapulcsit, mint Roxi!

Divat- és időjárásügyi sorozatunkban naponta adunk tippeket, hogyan öltözzön fel. Ez alkalommal egy céges karácsonyi buliból jelentkezünk, ahol a dress code csúnya pulóver volt, mivel a bulit a nemzetközi csúnyapulcsi napon tartották. Első körben az est győztes pulcsiját és büszke gazdáját mutatjuk be önöknek, mert lassan tényleg itt a tél, ilyen ronda szürke időben valamivel fel kell vidítanunk magunkat és a körülöttünk élőket: mi mással, ha nem egy vicces csúnyapulcsival?

Roxi

Pénteken tovább nő az erősen felhős, helyenként napközben is tartósan párás, ködös területek aránya, kevesebb helyen süthet ki a nap – írja az Időkép. Hajnalban 0, - 6 fok várható, a csúcshőmérséklet pedig -2 és +4 Celsius fok között alakul.

Tetszik önnek a Dívány Tejben-vajban blogja?

Keressen bennünket a Facebookon, így nem marad le egy posztunkról sem!

Emlékeznek a tavalyi csúnyapulcsi bulira? Minden év december 13-án a csúnya, karácsonyos pulóvereket ünnepli az emberiség gondtalanabb része, mi általában egy reklámügynökség bulijában tesszük ezt. Idén Roxi egy DIY (Csináld magad!) posztban meg is mutatta, hogyan készíthet mindenki saját magának egyedi csúnyapulcsit, és legnagyobb örömünkre, ő nyerte el a bulin a Legkreatívabb Csúnyapulcsiért járó díját. Nézzék meg, milyen tuti karácsonyi pulóvert hozott össze magának fillérekből és csinálják utána, ha tudják!

Az est legjobbja: a turkált, majd átalakított pulóver!
Az est legjobbja: a turkált, majd átalakított pulóver!Fotó: Dívány
Nadrág: Bershka
Nadrág: BershkaFotó: Dívány
Karóra: Esprit
Karóra: EspritFotó: Dívány
20%
3990 Ft
3192 Ft
15%
4290 Ft
3647 Ft
Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.