Így pózoljon és fotogén lesz!

Nemrég egy tudományos felmérésből megtudhattuk, hogy jobban mutatunk azokon a képeken, melyeken többed magunkkal pózolunk, mint amiken egyedül, bár a San Diego-i egyetem kutatói elméletükkel akkor sem győztek meg minket száz százalékosan állításukról.

Ezúttal egy New York-i székhelyű portré- és divatfotós, Peter Hurley rukkolt elő újítónak és hasznosnak kikiáltott ötletével, miszerint összehúzott szemmel még akkor is sokkal dögösebben és magabiztosabban fogunk mutatni a közelgő ünnepi szezon alatt készült fotókon, ha éppen nem vagyunk fotogén alkatok – írja a huffingtonpost.com.

Tetszik önnek a Dívány Tejben-vajban blogja?

Keressen bennünket a Facebookon, így nem marad le egy posztunkról sem!

Jó ötlet a hunyorítás?

  • Hülyeség 348
  • Nem tudom, de kipróbálom majd. 336
  • Tök jó! 248

A vicces fotós humoros magyarázatát értelmezve, egyszerűen csak egyfajta Ryan Goslingos lazasággal kell hunyorítanunk a kamerába úgy, hogy felső szemhéjunkat kissé közelítjük alsó szemhéjunkhoz, de nem csukjuk teljesen a szemünket, mert azzal éppen az ellentétes hatást érnénk el.

A trükk annyira primitív és elmagyarázhatatlan, hogy inkább nézze meg a 15 perces videóban, hogyan kell szolidan, természetellenes arckifejezéssel pózolni ahhoz, hogy ellenállhatatlanul fotogén legyen a karácsonyfa mellett lőtt képeken, aztán szavazzon, hogy ön szerint hülyeség-e, amit a fotós magyaráz!

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.