A hétvégén legyen színesen laza, mint Kinga

A hatályos jogszabályok szerint ön zokon venné, ha most nem szólnánk előre, hogy ebben a posztban konkrét cégek létező termékeiről lesz szó. Úgyhogy most szólunk: ebben a posztban egy adott cég termékeivel találkozik, hogy könnyebb legyen csinosan öltöznie.

Szombaton nyugodt, többnyire napos időre van kilátás, hajnalban többfelé párás, foltokban ködös lesz a levegő – írja az Időkép. A hideg hajnalt követően délután többnyire 10-11 fok körül alakul a hőmérséklet, vasárnap és még hétfőn is marad a nyugodt, késő őszi idő. Bár hajnalonta talajmenti fagyok előfordulhatnak, szerencsére hétvégén még a tartósabban ködös tájakon is 5-6, a napos területeken pedig 10-12 fok várható.

Tetszik önnek a Dívány Tejben-vajban blogja?

Keressen bennünket a Facebookon, így nem marad le egy posztunkról sem!

Kinga

Akárcsak Fanni és Ildikó, Kinga is a C&A termékeit viseli, ezen a héten ugyanis a német márka – és hoszteszek – segítségével mutatjuk be, mit érdemes felvenni így késő ősszel. A réteges öltözködés nélkülözhetetlen, hiszen reggel és este is nagyon hideg van, és nagy a különbség a kinti és a benti hőmérséklet között. Szerencsére mostanában divatba jött az ing és a pulóver kombinációja, és ha a lazább stílust kedveli, akkor az egyszerű fehér ing helyett érdemes egy farmeranyagból készült darabot választania.

Ugyan a farmeringet fel lehet venni farmernadrággal is, ha nem egyforma színűek, sokkal jobb, ha mondjuk egy mustársárga nadrággal párosítja. Ez az árnyalat minden ősszel és télen előbukkan, nem véletlenül. Ha pedig már elege van a fekete szövetkabátokból és az olajzöld parkákból, akkor legyen merész, és vegyen egy padlizsánszínű dzsekit, így biztosan ki fog tűnni a tömegből!

Madaras pulcsi: 3990 forint

Sárga nadrág: 5590 forint

Farmering: 5590 forint

Télikabát: 12990 forint

Cipő: 8590 forint

Minden ruha a C&A-ból származik.

20-street fashion-cunda-131108-IMG 7281
22-street fashion-cunda-131108-IMG 7319
23-street fashion-cunda-131108-IMG 7347 pp
Dívány/Szécsi István
Oszd meg másokkal is!
Érdekességek