Szeles hétvége jön, vegyen meleg kabátot!

Zanza!

Pénteken is nyugodt, többnyire napos, őszi időre van kilátás, hajnalra ugyanakkor többfelé képződhet pára, illetve köd, mely napközben helyenként csak lassan oszlik majd fel – írja az Időkép. Szombaton nyugat felől újabb frontrendszer közelíti meg hazánkat, így nyugat felől a Dunántúlon egyre többfelé valószínű eső, zápor és a hőmérséklet is visszaesik néhány fokkal. 

Vasárnap további eső, zápor valószínű, valamint egy hidegfront hatására délutántól a szél északira, északnyugatira fordul. Gyakran lesz élénk a szél, mely olykor viharossá is fokozódhat, de marad az enyhe idő, pénteken 14, és szombaton 17, vasárnap 12 fokos átlaghőmérséklet várható.

Mesi

Egy csinos hoszteszen, Mesin mutatjuk meg, hogyan öltözhet fel a szeles, ködös napokra az Asia Centerből. A csípő alá érő meleg, bézs pufikabát jó választás, nehezen ázik át, a szél ellen is véd, és nem is kell vastagon aláöltözni. Ha felsőnk ilyen egyszerű, a farmeren elfér a virágminta, de azért ne essünk túlzásokba: elég egy sima, fekete – lehetőleg térdig érő – csizma a szetthez!

Kabát: 9990 Ft.

Virágos farmer: 4990Ft.

Ocelotos sál: 1300Ft.

Fekete csizma: 7500Ft.

Minden az Asia Center MK üzletéből származik.

20-asia street fashion-131030-IMG 6242 pp
22-asia street fashion-131030-IMG 6271
Blogmustra