Itt a fingszűrő alsónemű!

Úristen, hol tart már a technológia! Egy angol cég előállt a fingásszűrő alsóneművel, ami elvileg kétszáz, átlagosan büdös eregetést tud semlegesíteni - olvasható a Gizmondón. Persze, sok részlet még homályos a termékkel kapcsolatban, például, hogy milyen erős is egy átlagos eregetés, de ha csak néhány kisebbet is képes semlegesíteni, már hatalmas előrelépést jelent, és megmentheti a viselőjét egy-két kellemetlenebb helyzettől. A Shreddies nevű alsóban egyébként egy Zorflex nevű anyag van, amit a vegyifegyverek ellen használt ruhák esetében is alkalmaznak. A szénszálas csoda beszívja állítólag a szagokat, amikkel mosással aztán ki lehet belőle szedni.

rkm
Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.