A hét rosszul öltözöttje: Rihanna gatya nélkül

Rihanna elég gyakran megkérdőjelezhetően öltözik fel, és rengeteg olyan szettet visel, ami máson sehogy nem mutatna (ezt egyébként az amerikai Cosmpolitan szerkesztősége tesztelte, és tényleg a legtöbb Rihanna szett bukó).

Menő vagy ciki egy szál fenékben állatsimogatóba menni?
Menő vagy ciki egy szál fenékben állatsimogatóba menni?Fotó: instagram

Most viszont sikerült olyan összeállításban állatkertbe mennie az énekesnőnek, ami még tőle is túlzás: a nagy feliratos pólóval nem lenne semmi baj, ha vett volna hozzá nadrágot is, és a combcsizma is lehetne jó, ha nem a 40 fokos szavannán villogtatná Rihanna. Az énekesnő a héten Johannesburgban turnézott, ott ment el egy szafari-parkba, ahol nyugodt gepárddal, barátságos zsiráffal és oroszlánkölykökkel is pózolgatott kicsit – írja a Daily Mail.

Cuki a zsiráf, de hogy tetszik Rihanna?
Cuki a zsiráf, de hogy tetszik Rihanna?Fotó: instagram

Rihanna tényleg rosszul öltözött?

  • Közönséges, de jól áll neki! 1395
  • Nem, csodásan néz ki! 1052
  • Igen, szörnyű. 493

A lábán látható terepmintás csizma egyébként saját tervezés, azaz Rihanna for River Island márkájú, 37 fontba (13 ezer forint) került és már elfogyott az üzletekből. A felső Frank márkájú és 32 dollárba (7000 forint) kerül, szóval a szett legalább nem ultradrága – de attól még közönséges.  Vagy önnek tetszik így, nadrág nélkül is? Szavazzon!

Mustra