Mihalik meztelenül, Palvin furcsa sminkben pózol

Palvin októberi címlapja
Palvin októberi címlapja

Az őszi szezonban is tele vannak magyar modellek divatanyagaival és címlapfotóval a legmenőbb nemzetközi divatmagazinok. A nemrég frufrut vágató Palvin Barbarából például a koreai Elle magazin csinált mosolygó Kristen Stewartot; a borítón pózoló magyar modell igéző kék szemekkel, szélfútta hajjal, burgundi színű ajkaival megegyező árnyalatú motoros dzsekiben, és fehér atlétában látható a lap októberi kiadásában. A 19 éves Palvinról lőtt teljes anyagot ide kattintva nézheti meg!

A szezon egyik nagy favoritjaként emlegetett nagylengyeli Axente Vanessa nem csak a 2014-es tavaszi-nyári kollekciókat felvonultató divathét kifutóinak volt állandó főszereplője, de őt tette októberi címlapjára a német Vogue is.

Melyik hazai modell munkája tetszik a legjobban?

A divatlap címlapján Axente egy szatén Ralph Lauren darabban és fehérarany Chopard ékszerekben látható Luigi Daniele & +Iango képén.

Ha érdekli, hogy milyen Helmut Newton stílusú fekete-fehér sorozatban pózol profin a magyar modell, kattintson ide!

Axente Vanessa mellett a jelenleg Párizsban élő Srej Zsófi is helyett a kapott októberben a Vogue-ban. Srej a holland kiadás 'Blue Notes' című divatanyagában látható, melyben a szezon legmenőbb kék szereléseit mutatja be Meinke Klein képein. Ide kattintva megnézheti, hogy fest a Hatvanból származó modell kék árnyalatú tollas, bőr, neoprén és szőrös együttesekben!

Axente a Vogue címlapján
Axente a Vogue címlapján

A Jeremy Scott bemutatón hasat villantó Mihalik Enikő két visszafogottabb címlappal nyitotta az őszi szezont, novemberi anyaga pedig egy friss erotikus férfimagazinban, a Lui-ban látható, melyben az előző őszi sorozataival ellentétben újra pucéran pózol Mark Segal fotósnak.

Nézze meg ön is, hogy hogyan fest Mihalik egy szál bugyiban egy sármos, idősebb úr nyakában és hogyan pózol ruha nélkül, körömcipőben az idilli környezetben! Az ízlésesre sikerült erotikus képekben ide kattintva gyönyörködhet!

Oszd meg másokkal is!
Mustra