Mellműtéten átesett nőknek készített kollekciót a women'secret

Szimpatikus kezdeményezéssel állt elő a women'secret, legújabb kollekcióját ugyanis a mellműtéten átesett nőknek készítette. Mivel a beavatkozás utáni utáni időszak nem csak lelkileg, hanem fizikailag is megterhelő, ezért a márka a barcelonai Dexeus Nőgyógyászati Klinikával kollaborálva készített kifejezetten olyan, orvosilag is megfelelő melltartókat, amik csinosak és nőiesek.

A mellműtéten átesett nőknek speciális fehérneműre van szükségük, ilyet viszont mezei fehérnemű boltban nem – és a Victoria's Secretben sem – találnak, pedig szükségük lenne rá. A women'secret az ő igényiket kielégítve olyan speciális melltartókat dobott piacra, amikben könnyebb és sokkal biztonságosabb átvészelni a műtét utáni időszakot. A melltartók kialakítása sokkal stabilabb, vastagabb pántjai miatt jobban tart és több helyen állítható, mint átlagos társai.

A kényelmesség jegyében a fehérneműk zöme tiszta pamutból készült, de csipkés, nőiesebb darabokat is tervezett a márka a különlegesebb alkalmakra. Bár az új modellek speciális igények szerint lettek kialakítva, a többféle, kényelmes fazonokat gyakorlatilag akárki viselheti. Az új kollekció a women'secret budapesti üzleteiben, a Mammut, WestEnd, Aréna és Árkád üzletházakban szerezhető be, fazontól függően 6995 és 7995 forintba kerülnek.

Oszd meg másokkal is!
Mustra