Mihalik Enikő hasat villantott a New York-i divathéten

A szezont két remek címlappal indító Mihalik Enikő kifutós képére a New York-i divathetekről lőtt anyagok feldolgozása alatt bukkantunk rá. A békéscsabai modell nemcsak a divatházak after- partyjain mulatta az időt a héten, hanem kifutóra is állt Jeremy Scott 2014-es tavasz-nyári kollekciójának bemutatóján.

A tavalyi szezonban a divathetek egyik legrosszabb, zavarba ejtő gyűjteményét felvonultató tervezőt idén a nyolcvanas évek mellett megihlette Hanna – Barbera munkássága; a kőkorszakban élő Flinstones illetve a 2062-ben élő Jetson család története, melyeknek jellegzetességeit itt-ott kivágott egyrészeseken, összefirkált magas derekú szoknyákon és szuperrövid miniruhákon képzelte el.

Mihalik Enikő és modelltársai ötvenes évekre emlékeztető, oldalfrufrus egyenparókájáért a brit fodrászmester, Eugene Souleiman és csapata volt a felelős, akik közepes méretű hajcsavaróval készítették el a koromfekete retro frizurát – írja a huffingtonpost.com. Nézze meg a galériában a New York-i divathét hetedik napján bemutató Jeremy Scott nyári ruháit!

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek