no

Ilyen lesz a nyár Helmut Lang szerint

A 2014-es tavaszi-nyári kollekciókat bemutató divathetek New York-i állomásának második napján sem történtek eget rengető dolgok; a divatházak továbbra is úgy gondolják, hogy kényes fehérben és a napot nem kedvelő feketében töltjük majd a meleg szezont. Felvonultatta új kollekcióját többek között Kate Spade, Pierre Balmain, Peter Som és Jason Wu is.

Az egyik legjobban sikerült kolllekciót mégis a Helmut Lang vitte kifutóra, melynek tervezőpárosát, Nicole és Micheal Colovost a legtöbb designerhez hasonlóan a kilencvenes évek inspirálta a tervezésnél.

A jó ideje a szakma csúcsán álló márka 2014 nyarát a minimalista elegancia stílusában; fekete-fehérben és fukszia rózsaszínben képzelte el. Legmeghatározóbb darabjai közé sorolható a fehér kezeslábas, a spagettipánttal megtoldott felsőrészek, illetve az ujjatlan zakók, melyeket már kezd megszokni és megunni a szemünk az elmúlt időszakban.

A kreatív duóval a visszafogottra sikerült ruhákon idén együtt dolgozott Wade Guyton kortárs művész is, akinek köszönhetően látványos és könnyen beazonosítható minták kerültek a kifutóra. Kedvenceink voltak a bőrberakások, az aszimmetrikus vonalvezetésű darabok, az újdonságnak számító táskák és a kissé fiús szabású ingek, illetve nadrágok. Nézze meg a galériában, hogy mit tervezett Helmut Lang a következő szezonra!

Oszd meg másokkal is!
no
Mustra