John Malkovich hordható férfiruhákat tervezett

A színészként, producerként és rendezőként is ismert John Malkovich évek óta foglalkozik divattervezéssel. A divatért szenvedélyesen rajongó művész a napokban mutatta be legújabb férfi kollekcióját, melyet a 2009 óta működő Technobohemian márkával közösen készítettek.

Az 1953-ban született Malkovich a WWD.com-nak elmondta, hogy mindvégig jelen volt a tervezési folyamatnál, melyhez egy olasz textiltervező csapat állt a segítségére. A bohém, de kozmopolita stílusú bermudák, kabátok, ingek és kiegészítők a farmernadrágok kivételével mind Olaszországban készültek.

„Egyes darabok nagyon színesek, míg mások inkább diszkrétek, de mindegyik kényelmes és könnyen kombinálható. A Technobohemian egy szabad, romantikus életformára törekszik. Mindig is szerettem a ruhákat, már nagyon fiatalon érdekelt a divat. Tetszik, hogy ezáltal kifejezhetjük önmagunkat.

"Közép-Nyugaton nőttem fel, meglehetősen távol az óceán- vagy tengerparttól, így mindig vonzott a kaliforniai életstílus, a szörfözés, a strandolás egzotikus és elbűvölő világa. Gyakran tervezek a forgatásokon is, van hogy sokat kell várni egy-egy jelenetre, de képtelen vagyok tétlenül ülni és nem csinálni semmit, így inkább dolgozom. Háklis vagyok arra, ha foltos a ruhám, így soha nem indulok el sehova folteltávolító nélkül” –  mondja stílusos és sokoldalú kollekciójáról Malkovich.

Az elegáns mintákban erős márka és a színész tizenhét darabból álló kapszulakollekciója már elérhető a Yoox.com online boltjában átlagosan 50.000 és 120.000 forint közötti áron. Nézze meg a galériában, hogyan zajlott Malkovich divatbemutatója a Provence-i Chateau de l'Ange kertjében!

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.