Domináknak kedveznek az őszi fehérnemű trendek

Szinte nem telik el hét sajtóbemutató nélkül. Nemrég például a Calzedonia Group, vagyis a Calzedonia, az Intimissimi és a Tezenis őszi/téli kollekcióinak tájékoztatóján jártunk egy belvárosi szálloda szobájában. Bár annyi izgalom nem volt, mint a Vágó Rékával erősítő Veet workshoppal egybekötött estén, de meglepő és merész dolgokba azért itt is belefutottunk.

A leginkább harisnyákban és zoknikban erős Calzedonia egyből négy kisebb kollekcióra osztotta idei gyűjteményét, amellyel nem titkoltan egy szélesebb közönséget kíván bevonni vevőkörébe. Nagy örömünkre a márka idén nem vitte túlzásba az állatmintát, a legújabb trendeknek megfelelő gyűjteményben megtalálhatóak a szezon kötelezőnek számító elemei, mint a szegecsek, a tyúkláb és virágminták, valamint a kockás, a pöttyös illetve az arannyal díszített darabok is.

A Calzedonia klasszikus fazonjai mellett a szezonális divathoz igazodó Intimissimi és az egyszerű vonalú pamutban utazó Tezenis is egy luxust sugalló kollekciót dobott piacra. Az Intimissimi meglepően dögös és merész darabjai fekete, fehér és vörös árnyalatokat kaptak, amelyek közül kedvencünk a szuperszexi Carioca melltartó és a fehér gyöngyökkel kirakott kiegészítők voltak. A bevállalósra váltó Tezenis  "Sensual glam" névre keresztelt kollekcióját állításuk szerint a Moulin Rouge, a Pigalle és a Boudoir ihlették, és olyan hatásvadász, dominákra jellemző kiegészítőkkel készültek, mint az álarc, a korbács vagy a műszempilla.

Nézze meg a galériában milyen fehérneműkben fog hódítani a téli szezonban!

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek