Emma Watson újraértelmezi a tervezők ötleteit

Ismét egy rendhagyó Ki viselte jobban?! poszttal jelentkezünk, ezúttal csupán egy főszereplő van, ez pedig Emma Watson. A Harry Potter-filmekkel híressé vált lány lassan a stílusikon címet is megkaphatná, ő az, aki nem lemásolja a kifutón látottakat, hanem megpróbálja a saját ízlésére formálni és úgy beleépíteni az adott ruhadarabot a ruhatárába.

Mindhárom összeállítást egy-egy filmpremieren viselte, láthatunk ruhákat a Chaneltől, de Antonio Berarditól és Roland Mouret-tól is. Néha csak a cipő cseréjével ér el drámai változást a színésznő, de akad, hogy a kifutón látott nadrágot elhagyja, esetleg másmilyenre cseréli.

Emma Watson Chanelben

Jobban tetszik nekem a Chanel-ruha

Watson a The Bling Ring (magyarul rendkívül frappánsan Lopom a sztárom) című film premierjén jelent meg ebben a ruhában, amit bizony a Chanel 2013-as őszi bemutatóján már láthattunk. Ott a modell érdekes kalappal, a márkától már megszokott tweed anyagból készült nadrággal és vádliközépig érő fekete hegyes orrú csizmával viselte.

Emma Watson elhagyta a nadrágot és (szerencsére) a kalapot is, a csizmát pedig a ruha csillogásához tökéletesen passzoló magas sarkúra cserélte. A ruhára öv került, pár gyűrűn és a fülbevalón kívül más ékszert nem viselt, az összeállítás meghatározó része volt még a hangsúlyos szemöldöke és a vörös rúzs az ajkain.

A cipőcsere

Ez az Antonio Berardi-ruha jobb

A film premierje után sajtótájékoztatón vett részt a színésznő, aki egy Antonio Berardi-ruhába öltözött át. Nem sokat változtatott, csupán egy övet vett fel a ruhához, hogy még jobban kiemelje vele előnyös alakját, a geometriai mintákkal ellátott magas sarkút pedig fehér hegyes orrú cipőre cserélte. Ezek a cipők amúgy most reneszánszukat élik, különösen jól jöhetnek nyáron, amikor a sötétebb színű lábbelik nagyon hamar elnyelik a fényt és válik hőmérsékletük szinte égetővé.

Amikor a kevesebb több

Ki viselte jobban a mintás felsőt?

Habár Watson elég bevállalós öltözködés téren, vannak olyan szituációk, amikor úgy gondolja, hogy a "kevesebb" jobban mutat. Roland Mouret őszi kollekciójából választott egy felsőt, amihez a tervező eredetileg egy hasonló mintával rendelkező, de eltérő színű nadrágot gondolt. Emma Watson ezt egy sötétkék 7/8-osra cserélte, lábait pedig fekete szaténos magas sarkúba bújtatta. A rövid haj után újabb bevállalós frizurát választott: vajon ebből is ekkora trend lesz?

Oszd meg másokkal is!
Mustra