Cannes-i ruhaköltemények a kifutóról

Eheti Kinek állt jobban?! rovatunkba egy kivétellel az elmúlt napokban zajló Cannes-i fesztiválró válogattunk összeállításokat és a véleményére vagyunk kíváncsiak: a hírességeken látható verzió tetszik Önnek jobban vagy a kifutón látott szettel tud inkább azonosulni.

Az egyik legnagyobb változtatás Florence Welch énekesnőnél figyelhető meg, kísérletező kedvében lehetett, amikor a Cannes-i vörös szőnyegre lépett. A nagy Gatsby film premierjére érkezett Solange Knowles és Nicole Kidman is, akik egy-egy haute couture kollekcióból választottak maguknak ruhát.

Solange Knowles Stephan Rolland haute couture-ben

Stephen Rolland ruhája jobban állt

  • Solange Knowles-nak 893
  • a modellnek 645

Solange Knowles egyre inkább kezd kijönni nővére, Beyoncé árnyékából. Valljuk be, ez nem kis feladat, de a kisebbik Knowles már nem egyszer felhívta magára a figyelmet kifinomult stílusérzékével. Street style oldalak fotósai versengenek, hogy lencsevégre kaphassák, ő pedig magabiztosan pózol a fényképezőgépeik előtt. Így történt ez Cannes-ban is, ahol egy lélegzetelállító Stephan Rolland-kreációban jelent meg. A kifutón látott hangsúlyos övet egy diszkrétebbre cserélt és a fura platformcipő helyett is inkább egy bézs magas sarkú szandált választott az eseményre. A hajkoronáját idéző diszkó gömb fülbevalók abszolút nem lógnak ki a szettből, a krémszínű borítéktáska és jó választásnak bizonyult. Narancs körmök és rúzs teszi fel az i-re a pontot.

Karolina Kurkova Carolina Herrerában

Carolina Herrera ruhája jobban tetszik

  • Karolina Kurkován 1014
  • a manökenen 413

Karolina Kurkova éppen nemrég fejezte be a nagy sikerű The Face modellkereső versenyt két társával, Naomi Campbellel és Coco Rochával. A 29 éves topmodell a Victoria's Secret angyalaként lett híres, azóta azonban egyre több divatház figyelt fel rá és a legnagyobb fotósok fényképezőgépei előtt pózol.

Az egyik eseményre egy Carolina Herrera-ruhában jelent meg, amelynek diszkrét dekoltázsa lenyűgözött minket. A kifutón látott övet elhagyta és a ruhával harmonizáló fekete-petrolkék nyitott orrú magas sarkút is inkább egy világosabb színűre cserélte. Nem tudni, hogy Kurkova kérése volt-e, de a mandzsetta rész is kivilágosodott.

Florence Welch Miu Miuban

Melyik verzió tetszik jobban Önnek?

  • A Florence Welch-en látott 733
  • A kifutós verzió 651

Florence Welch szintén A nagy Gatsby című film premierjére érkezett a Prada kistestvére, a Miu Miu egyik kreációjában. A ruha önmagában is hangsúlyos, de Welch ezt még egy kicsit felturbózta. A fekete hosszanti cipzárt gombsorra cseréltette, a ruha hosszát megnöveltette, az ujjából pedig levágatott az énekesnő.

A kifutón látott fekete-fehér csíkos harisnyát elhagyta és a kissé ormótlan cipőt egy hasonlóan kevésbé nőies, ellenben bohém párra cserélte. Szintén eltűnt a manöken fekete-sárga pöttyös kendője és a hatalmas rózsaszín struccbőr táska helyére is egy szolidabb került.

Nicole Kidman Christian Dior Couture-ben

A Dior Couture ruhát jobban viselte

  • Nicole Kidman 1123
  • a modell 361

Nicole Kidman is úgy döntött, megnézi a Leonardo di Caprio főszereplésével készült filmet, erre az alkalomra pedig a Dior divatháztól választott egy haute couture darabot. Ez a kollekció amúgy nem lopta magát a szívünkbe, kicsit erőlködésszagúnak éreztük. A modellek zsírosnak tűnő haja, unott arca pedig még inkább arra sarkallt minket, hogy vásárlási szándékunkat inkább más luxusmárkákon éljük ki.

Nicole Kidman hajáról már írtunk, a Cannes-i premieren viselt ruhájához egy rózsaszín rúzst és annál egy pár árnyalattal világosabb magas sarkú cipőt vett fel. Ékszerek közül csak egy köves fülbevalót vett fel a színésznő, bár sejtéseink szerint ez is többévnyi minimálbérbe kerül.

Mustra