Olcsó cipőt venni nem nehéz

Olcsó, de jó cipőket kerestünk tavaszra, és arra jutottunk, hogy kitartó próbálgatással akár 2 ezer forint alatt újíthatunk valami divatosat, nézze meg, hol érdemes válogatni! Persze csak akkor, ha nem kényes a lába és bírja a műbőrt, ugyanis szépek és divatosak az olcsó cipők, de magas verzióban nagyon kényelmetlen a legtöbb. Lapos talpú és sportos kialakítású zárt cipőt és szandált azonban érdemes vásárolni, mert nem kérnek sok pénzt a legújabb trendek szerinti lábbelikért és egy nagyon olcsó cipőnél az sem baj, ha jövőre már nem lesz divatos.

Asia Center

Ha olcsó holmikat keresünk, adja magát az Asia Center, ahol múltkor nagyon jó cipőket találtunk. Az a meglepő, hogy a kínálat azóta nem változott sokat, ugyanúgy vehetünk extramagas sarkú kiscsizmákat 5 ezerért, edzőcipőket 2500 forintért. Jó hír azoknak, akiket most kap el a szegecses műbőr bakancs-láz, hogy ezek már csak 5 ezer forintba kerülnek, míg télen a belvárosban még 12 ezret kértek egy-egy ilyen darabért.

A téli cipők mellett már a nyári választék is kapható, úgyhogy a tavaszi horgolt csizmák, színes balerinák mellett szandálok és strandpapucsok sorakoznak. 3500 forintért kapunk nyári lapos talpú szandálokat és újdonság a mokaszinszerű loafer, szegecselve, fekete és bézs színben, ez az Auchanban és az Asia Centerben is 3 ezer forint körüli áron kapható.

Deichmann

A Deichmannban egy ideje nyári szandálokból van egy rahedli, annak ellenére, hogy még csak most kezd melegedni az idő. Náluk az Asia Centeréhez hasonló loafer 6 ezer forintért kapható, úgyhogy ha már a városnak ezen a részén járunk, érdemesebb előbbi helyen vásárolni, de nyitott és zárt orrú, magas sarkú körömcipőkből nagyobb a felhozatal a Deichmannban, és visszafogottabbak a cipők is. Lapos talpú szandálokból 3500 forintért válogathatunk és a visszafogottabbak is találnak maguknak valót. Vászoncipőből hasonló a kínálat, mint az Asiában, 4 ezer forintért szép, színes sportos lábbeliket vehetünk.

H&M

A H&M elsősorban balerina és vászoncipő tekintetében érdekes. A színes, mintás balerinák 3 ezer forintba kerülnek, a vászoncipők szintúgy, nagy a méret- és színválaszték mindenből. Extrémebb, trendi platformokért simán elkérnek 9 ezer forintot.

CCC

Már rég meg akartuk nézni, mit tud a CCC, és nem csalódtunk. Neonszínű körömcipőket már 5 ezer forint alatt kapunk, nagyon kényelmes, párnázott neon balerinák 3500 forint alatt kaphatók. Minden stílusban vannak cipőik, elegánstól a laza tavaszi magassarkú cipőkig, és a legtöbb női cipő 5 ezer forint alatti áron kapható. A kicsit különlegesebb cipőket 6190 forintra, az igazán menő nyári szandálokat 8890 forintra árazták be, de 4 ezer forint körül már elég jó cipőket vihetünk haza.

Tesco F&F

Az F&F-nél is keverednek még a szezonok, leárazott műbőr csizmák és gumicsizmák mellett sorakoznak Katalin hercegné bézs magas sarkújának 5900 forintos műbőr változatai. Szandálokból is nagy a választék, 1790 forinttól 4590-ig keresgélhetünk, de amit kinéztünk és felpróbáltunk, nagyon kényelmetlen volt és a csatja is rosszul működött. A 3 ezer forint alatti vászoncipőket viszont itt is csak ajánlani tudjuk mindenkinek.

Auchan

Az Auchan leárazott balerinákkal hirdeti magát, de ezekből egy sincs az Óbudai áruházukban. Van viszont 3 ezer forintos, műbőr loafer, 2390 forintos, nude magassarkú, meg egy csomó olcsó házipapucs. Az Auchanból nekünk a kényelmes vászoncipők és a vászon balerinák hiányoztak, de ha innen kéne tavaszi cipőt választanunk, akkor sem lennénk bajban, mert van pár olyan lapostalpú, amit szívesen viselnénk.

Összefoglalásként talán az a legbeszédesebb, ha a legtöbb helyen fellelhető cipőtípusok árát összevetjük. Mokaszint, bézs körömcipőt, strandpapucsot és neon magassarkút majdnem mindenhol kapni, nézze meg a galériában a képeket, a táblázatban pedig az árakat, és döntse el, hova indul vásárolni!

  Bézs körömcipő Szegecses mokaszin Neon körömcipő Strandpapucs
Asia Center 3500 forint 3000 forint 3500 forint körül 2000 forint
Deichmann 5990 forint 5990 forint nem láttunk 3490 forint
H&M nincs 5990 forint (strasszos) 5990 forint még nincs
CCC 4 ezer forint körül 4190 forint 4190 forint nem találtunk
Tesco F&F 5990 forint nem találtunk nem láttunk neont 2490 forint
Auchan 2990 forint 2990 forint nem láttunk neont 1090 forint
Mustra