Jennifer Lawrence hollywoodi dívaként pózol a Diornak

Ki más promotálhatná a Dior ikonikus kézitáskáját a tavaszi szezonban, mint Hollywood legújabb kedvence, a friss Oscar-díjas Jennifer Lawrence? A Napos oldal című filmért odaítélt szobor felé vezető lépcsőn megbotló 22 éves színésznő már a januári SAG díjátadón és a Golden Globe gálán is Raf Simons féle haute couture estélyiben parádézott, így sejthető volt, hogy Mila Kunis és Marion Cotillard után ő lehet a francia divatház következő arca.

A fehér háttér előtt lőtt kampányképeket Olivier Rizzo stylist és Willy Vanderperre fotós készítette az ígéretes színésznőről, akik a régi hollywoodi csillogás hangulatát szerették volna visszaadni a színes és fekete-fehér képekkel – írja a marieclaire.com.

Ön mit gondol az új Miss Dior reklámról? Elegánsnak tartja a vörösre rúzsozott Lawrence sorozatát, vagy egyszerűen csak unalmasak lettek a stúdióban készült képek? Esetleg úgy gondolja, hogy a szórakoztató és szexi kampányokat mindig a francia Marion Cotillardra bízza a Dior ?

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.