Alma pink tollakkal, napszemüvegben

Divat- és időjárásügyi sorozatunkban minden nap adunk egy tippet, mit vegyen fel. Ez alkalommal egy érdekesen öltözött pesti járókelőt mutatunk önöknek. Természetesen nagyon szívesen látjuk az ön fotóját is: erre az e-mail címre elküldheti kedvenc őszi szettjét, de akár bikinis képekkel is bombázhat, legfeljebb eltesszük őket jövő nyárig. Nézzük, mire számíthatunk!

Alma

Péntek délutántól fokozatosan egyre több felhő sodródik hazánk fölé, szombaton már országszerte borongós reggelre ébredhetünk, sokfelé várható eső, zápor, több helyen jelentős mennyiség hullhat – írja az Időkép.hu. A délire forduló szél egyre több helyen megélénkül, északnyugatira, északira fordul, a Dunántúlon viharossá fokozódik – megkezdődik a hidegebb levegő beáramlása. A hőmérséklet azonban enyhe marad, a déli megyékben a hosszabb csapadékszünetek idején akár 13-14 fok, északon 3-9 fok is lehet.

Ritka az olyan alkalom, amikor igazán érdekesen öltözött ember jön szembe az emberrel az utcán: kollégánk, Alma akár valamelyik külföldi divathét látogatója is lehetne. A pink tollboa (vagy boleró) nem hétköznapi látvány, nem is kell a szett többi részét túlkomplikálni: elég egy rajzfilmes póló, egy feliratos táska (a legjobb, ha a budapesti divathetet hirdeti) és egy fekete farmer, emelt talpú, szintén fekete tornacipővel. A rúzs és napszemüveg párosa külön a kedvencünk. Ön bevállalna egy hasonló összeállítást?

Oszd meg másokkal is!
Mustra