no

Így tervez hordható ruhát Rihanna

Nyár közepén jelentette be a River Island, hogy a jövőben egy közös ready-to-wear kapszulakollekciót tervez piacra dobni a Rihannával. A várva-várt gyűjtemény a márka Londoni divathéten való bemutatója után, március 5-től lesz elérhető az üzletekben.

clk

A 24 éves popsztár a közelgő bemutató és élete első catwalk showja miatt ellátogatott a River Island tervezőstúdiójába, hogy megvitassa a részleteket a társtervezővel és a modellekkel.

„Már nagyon hosszú ideje szerettem volna saját kollekciót tervezni, azóta hogy megszerettem a divatot. Ennek a kollekciónak a stílusát különböző hangulataim ihlették” – magyarázta a gyárlátogatásra egyszerű farmershortban, fekete pulóverben, hozzá passzoló Kenzo baseball sapkában és karmokkal díszített nyakláncban érkező énekesnő.

Rihanna alaposan szemügyre vette a kollekcióról készült rajzokat, melyek javarészt fürdőruhákat, mintás kezeslábasokat, földig érő fekete ruhákat ábrázoltak. „A pimasz, fiatal nőknek szánt kollekció sikkes és kacér. Azt akartam, hogy akik viselik ezeket a ruhákat, jól érezzék magukat benne” – mondta az utcai divat által inspirált kollekcióról a karakteres énekesnő.

A kollekció első darabja decemberben szivárgott ki, amikor a barbadosi énekesnő az általa tervezett tengerészkék egyrészes ruhában érkezett Los Angelesbe. Ezek után már kétségünk sem volt affelől, hogy Rihanna társtervezői és tanácsadói az énekesnő jól bevált és utánozhatatlan stylistjai, Mel Ottenberg és Adam Selman lesznek. A napokban pedig nyilvánosságra hozták a közös kampány arcait is, Jourdan Dunnt, Bambi Northwood-Blythot és Ataui Denget – írja a dailymail.co.uk.

Tavaly decemberben Los Angelesben forgatott a márka reklámot Rihannával, ezt közölték a forgatásról
Tavaly decemberben Los Angelesben forgatott a márka reklámot Rihannával, ezt közölték a forgatásrólRiver Island

"Nemsokára a modellek nagy nyilvánosság előtt is bemutathatják a ruhákat. A Londoni Divathéttel egy álmom vált valóra. Alig várom, hogy bemutassuk közös kollekciónkat a River Islanddel a többi nagy nevű, tehetséges tervezővel együtt a divathéten, illetve alig várom a rajongók és a divatszakma reakcióját is! –  ezzel a szöveggel posztolta a két napos forgatásról készült videót oldalára Rihanna.

Mindeközben a magyar celeb-tervezők keze alatt is ég a munka: Dukai Regina az Instagramon osztotta meg, hogy rajzolgat ruhákat, ő így készül a csütörtökön esedékes bemutatójukra. Ha még csak a felvázolásnál tartanak a ruhák, akkor eléggé el lehetnek késve, Rihanna ugyanis bő egy hónappal a show előtt már a modelleken igazgatja ruháit.

Oszd meg másokkal is!
no
Mustra