Lana Del Rey 2013-ban sem lesz szórakoztatóbb

2012 legfelkapottabb reklámarca, az életunt tekintetű Lana Del Rey idén sem merül a feledés homályába. Több neves magazin is év eleji címlaplánynak választotta a 26 énekesnőt, többek között a francia Madame Figaro, ahol elegáns hippiként jelenik meg a lapban modern dívaként emlegetett sztár.

„Úgy érzem magam, mint egy gyerek. Mindig is azt szerettem volna, hogy az életem olyan legyen, mint egy műalkotás” – filozofált Lana Del Rey, akiről az interjú során majdnem elfelejtette a riporter, hogy énekes, nem pedig modell – írja a justjared.com. A hetvenes évek korszaka ihlette, Pocahontas stílusú barna, rozsdavörös és bézs darabokban pózoló Del Rey-t Jean-Baptiste Mondino fényképezte a magazinnak.

Lana Del Reyt a Numéro Tokyo is címlapjára teszi márciusban, 'Miss Red' névre keresztelt anyagukban Hófehérkeként láthatjuk viszont a felkapott énekesnőt. A japán manga ihlette sorozatban Lana fáradt, álmodozó tekintettel, egy almával, piros masnival a hajában pózol Mariano Vivancónak, aki már második borítóját készíti Del Rey-jel. A tündérmeseszerű editorial stylistja Miranda Almond volt.

Önnek melyik címlap tetszik jobban?

A divatlapok mellett a mexikói Rolling Stone magazin is címlapjára tette a noir-pop énekest, amit leginkább annak tudhat be, hogy 2012-ben szinte minden zenei lista dobogóján Lana Del Rey neve volt olvasható. A magazin elején Lana egy tiltólistás bordázott haspólóban nevetgélve pózol a fotósnak, ami a beállított aerobic póz miatt inkább egy fitneszvideó borítójára hajaz, mint a Rolling Stone címlapjára. Önnek melyik címlap tetszik jobban? Szavazzon!

Oszd meg másokkal is!
Mustra