Victoria Beckham benézte az eredeti Louis Vuittont

A divatszakmában régóta köztudott Marc Jacobs és Victoria Beckham barátsága. Az egykori Posh Spice szerepelt már a tervező több kampányában is, többek között a híres szatyorban pózolós hirdetésben. Jacobs 2008-ban egy pólókollekciót is piacra dobott, melyen Mrs. Beckham pucéran látható – írja a huffingtonpost.com. Azt viszont eddig nem tudtuk, hogy hogyan is kezdődött a két egocentrikus híresség barátsága. A nagy találkozásról, és arról, hogy a kapcsolat egy hamis Louis Vuitton táskával kezdődött, Marc Jacobs mesélt a napokban a manhattani 92Y nevű kulturális központban.

„Amikor Stephen Sprouse-zal elkészítettük a neon színű graffitis táskákat, akkor láttam egy fotót Victoria Beckhamről, aki egy brit magazin elején pózolt egy leisfotón, kezében egy hamis Louis Vuitton táskával. Én küldtem neki egy igazi táskát és barátok lettünk” – emlékezett vissza a kedves, 2005-ös történetre az 50 éves tervező, aki jelenleg egy 24 éves brazil pornósztárral, Harry Louisszal él New Yorkban.

Az idei szezonban csíkokban és kockákban utazó Jacobs a kilencven perces interjúban a karcsú divatikonnal való kapcsolatán kívül azt is elmesélte, hogy pszichiátere tanácsára utasította vissza a Galliano után megüresedett kreatív igazgatói posztot a Diornál.

Victoria Beckham és Marc Jacobs
Victoria Beckham és Marc JacobsDave M. Benett / Europress / Getty
Oszd meg másokkal is!
Érdekességek