Kim Kardashian átlátszó ruhákban terhes

Kim Kardashian szilveszterkor jelentette be, hogy gyereket vár Kanye Westtől: akkor egy áttetsző, csipkével díszített ruhát viselt egy elég hosszúra nyúló Las Vegas-i buliban. Nem egy szolid terhesruha, az biztos, de Kardashian később se fogta vissza magát. A második megjelenésekor, Calgary-ban, amikor már tudta a világ, hogy terhes, egy elöl áttetsző, fekete, testhezálló ruhában jelent meg, aztán egyszer még egy mellben erősen kivágott dresszt is villantott.  Egy biztos: az alakformáló fehérneműket lassan kezdi elhagyni, dereka már nem csak a terhesség miatt nem olyan vékony, mint decemberben.

A celebnő amúgy Párizsban ünnepelte meg pasijával, hogy gyereket várnak, shoppingolással töltötték az időt, nomeg jobbnál-jobb ruhák próbálgatásával. Első párizsi megjelenésekor Kardashian még kicsit kivetkőzött magából, melle majd’ kibuggyant a gombos blúzból, szoknyája meg olyan rövid volt, hogy leülni meg sem próbált benne, és az extramagas sarkú cipőkhöz is ragaszkodik.

A szoros bőrruhákról egyébként már most lemondott Kardashian, látszik, hogy törekszik a kényelemre – már ha a 10 centis sarkakon és szűk szoknyákban való tipegést azonosítjuk a kényelmessel. Például Párizsból nem bőrben repült Los Angeles-be, majd onnan New Yorkba, mint szokott, hanem egy alakot elrejtő, bő kardigánban és kabátban, ami már kicsit előrevetíti, mire lehet tőle számítani pár hónap múlva. A Huffington Post szerkesztősége szerint ha valaki, akkor Kardashian fogja partiruhákban végigcsinálni a terhességet, de lehet, hogy nem lesz igazuk. Egyelőre eddig kétszer bújt kényelmesbe a celeb, két repülőútra, és számtalanszor parádézott szűkített derekú designerruhákban, (január 15-én például rögtön két szűk ruhát is bemutatott az NBC stúdió felé tartva) nézze csak meg a galériában!

Az viszont valószínűtlen, hogy terhes-trendet alapítana kihívó, szexis, áttetsző és szoros ruháival: merthogy egy másik stílusikon is épp állapotos, Katalin hercegné. A Huffington Post meg is szavaztatta olvasóit, rájuk ki van nagyobb hatással, és jelenleg Katalin hercegné 75%-kal vezet. A legújabb jövendölések szerint 50 az 1-hez az esélye annak, hogy egy napon szüljenek, valamikor júliusban, tehát a hasuk is közel azonos ütemben fog nőni.

Önnek kinek a stílusa jön be?

Egyelőre Katalin se kezdett terhesruhákban járni, miért is tette volna, hisz szinte vékonyabb, mint valaha. A hercegnét előszeretettel másolják a britek, de Katalin egyik kedvenc tervezője szerint még mindig Kim Kardashian az igazi stílusikon számukra. „Nem látom, hogy nők százai rohangálnának úgy felöltözve, mint Kate. Igazából, ha őszinte akarok lenni, több rendelést kapok olyan ruhákra, melyekhez hasonlót Kim visel” – mondta Mouret a Telegraphnak.

A két hírességben annyi közös van stílus szempontjából, hogy mindketten szeretnek elérhető árú ruhákat viselni, Middleton (stylistja) a Zarában és a Reiss-nél vásárol, Kardashian saját ruháit hordja a Dorothy Perkinstől. Egyszer öltöztek össze egy Alexander McQueen ruhába, de azóta se találkozott stílusuk sehol. Önnek melyikük stílusa jön be jobban, most, hogy állapotosak? A mindig visszafogott Katalin hercegnéé, vagy a magamutogató Kardashiané?

Oszd meg másokkal is!
Mustra