Flóra szőrmés kapucnival küzd a havazás ellen

Divat- és időjárásügyi sorozatunkban minden nap adunk egy tippet, mit vegyen fel. Ez alkalommal egy érdekesen öltözött pesti járókelőt mutatunk önöknek. Természetesen nagyon szívesen látjuk az ön fotóját is: erre az e-mail címre elküldheti kedvenc őszi szettjét, de akár bikinis képekkel is bombázhat, legfeljebb eltesszük őket jövő nyárig. Nézzük, mire számíthatunk!

Flóra

Szombat hajnalban Dunántúl nyugati részén -15 fok alatti hőmérséklet is lehet, ami elég szörnyen hangzik. Sajnos havazni is fog délelőtt, de aztán a Tiszántúl kivételével átmenetileg csökken a felhőzet, többfelé kisüt a nap. Hideg idő várható – sommázza az Időkép.hu, és tényleg, éjszaka általában -3, -8 fok, nappal maximum -1, -6 fok várható.

Flórát az Ankerban fényképeztük le, barátnőjével, Eszterrel kávéztak. Flóra a meleg, kapucnis kabát alá egy színben passzoló teveszín blézert húzott, nem bonyolította túl szettjét: a blézer alá egy mindig csinos fehér pólót és egy vastag övet vett, nomeg egy fekete nadrágot. Kedvencünk a lány összeállításában két hatalmas gyűrűje és csillámos gumicsizmája. Egy ilyen összeállítással nem lehet hibázni, nézze meg a galériában!

Kabát: Camaïeu

Zakó: Stradivarius

Nadrág: ajándék

Csizma: piac

Karkötő: Stradivarius

Oszd meg másokkal is!
Mustra