Hideg van, de attól még öltözhet olyan vagányan, mint Eszter!

Divat- és időjárásügyi sorozatunkban minden nap adunk egy tippet, mit vegyen fel. Ez alkalommal egy érdekesen öltözött pesti járókelőt mutatunk önöknek. Természetesen nagyon szívesen látjuk az ön fotóját is: erre az e-mail címre elküldheti kedvenc őszi szettjét, de akár bikinis képekkel is bombázhat, legfeljebb eltesszük őket jövő nyárig. Nézzük, mire számíthatunk!

Eszter

Pénteken dél felől egyre többfelé várható havazás, délkeleten eleinte havas eső, a hőmérsékleti értékek jelentősen visszaesnek, több helyen napközben is fagyni fog, szóval folytatódik a csütörtöki havas helyzet – írja az Időkép.hu. Borult lesz az ég, ráadásul az északi, északkeleti szél is többfelé megerősödik. Nappal maximum +1 és -5 fok várható, reggel általában -2 fok lesz. Sajnos a Piroska napjára, azaz január 18-ra eső népi jóslás szerint ha Piroska napján fagy, negyven napig el nem hagy, tehát kemény idők jönnek. Reméljük, nem jön be a jóslat.

A nagy hidegben egy budapesti tanulót, Esztert fotóztuk le önöknek: ő szépen felöltözött a nagykabát alá. A koptatott szürke farmer és a világoskék, zebramintás ujjakkal ellátott ing menő kombó. A fekete Converse illik a fekete kabáthoz és a farmeres szetthez is, akárcsak a kékes minás sál. Különösen a kiegészítőket szerettük a szettben, nézze meg a galériában, milyen gyűrűi vannak az Ankerben kávézó lánynak!

Ing: Zara

Nadrág: Bershka

Cipő: Converse

Gyűrűk: Sixx

Óra: Promod

Kabár: Bershka

Sál: anyukájáé, Olaszországból

Oszd meg másokkal is!
Mustra