Vegyen usankát, mint Karen Blanchard!

Divat- és időjárásügyi sorozatunkban minden nap adunk egy tippet, mit vegyen fel. Ez alkalommal egy érdekesen öltözött New York-i járókelőt mutatunk önöknek. Természetesen nagyon szívesen látjuk az ön fotóját is: erre az e-mail címre elküldheti kedvenc őszi szettjét, de akár bikinis képekkel is bombázhat, legfeljebb eltesszük őket jövő nyárig. Nézzük, mire számíthatunk!

Karen Blanchard

Kedden napközben nyugat felől ismét megnövekszik a felhőzet, délutántól egyre többfelé várható kisebb havazás, nyugaton havas eső is, de a Tiszántúlon napnyugtáig még túlnyomóan napos idő lesz. Helyenként újabb 5-6 cm friss hó hullhat – írja az Időkép.hu. Hajnalban -5, -10 fok várható, és a fagyos hajnalt követően az ország nagy részén nappal is fagyni fog, ahol nem, ott +1, +2 fok várható.

Ilyen rossz időben minimum egy szőrmés usanka kell, a kötött sapka már nem elég meleg. A divatbloggerként tevékenykedő Karen Blanchard szettjéből mi ezt irigyeljük legjobban, a csupasz boka még a kicsit kevésbé hűvös (2012 februári) New Yorkban is rossz látvány. Na jó, a halványzöld ruhát és a bézs kabátot is elfogadnánk. És ön?

138985022
Daniel Zuchnik / Europress / Getty
Oszd meg másokkal is!
Mustra