Sessilee Lopez dominának öltözött

Divat- és időjárásügyi sorozatunkban minden nap adunk egy tippet, mit vegyen fel. Ez alkalommal egy érdekesen öltözött New York-i járókelőt mutatunk önöknek. Természetesen nagyon szívesen látjuk az ön fotóját is: erre az e-mail címre elküldheti kedvenc őszi szettjét, de akár bikinis képekkel is bombázhat, legfeljebb eltesszük őket jövő nyárig. Nézzük, mire számíthatunk!

Sessilee Lopez

Hétfőre kicsit csökken a felhőzet, keleten hidegebb, téliesebb, míg nyugaton enyhébb idő lesz – írja az Időkép.hu. A hét első napján még szórványosan kialakulhat havazás, havas eső, de keddre a napsütés kerül túlsúlyba. Nappali átlag 4 fok között alakul a hőmérséklet.

Az enyhén felhős, hűvös napot pont fel tudja dobni egy olyan szett, mint a modellként dolgozó Sessilee Lopezé. A cipzáros bőrnadrág egyszerűen zseniális – legalábbis rajta nagyszerűen néz ki –, a bundás kabát pedig tökéletes. Persze ehhez a szetthez nem árt magasnak és vékonynak lenni, valamint a dús, fekete hajkorona is jól jön, de ha ezek megvannak, érdemes lemásolni Lopezt!

Nadrág: vintage Catherine Malandrino

Kabát: Christian Siriano

Felső: American Apparel

Napszemüveg: Ray Ban

138873304
Daniel Zuchnik / Europress / Getty
Oszd meg másokkal is!

Az oldalról ajánljuk

Érdekességek