Úgyse mer úgy felöltözni, mint Jeanne

Divat- és időjárásügyi sorozatunkban minden nap adunk egy tippet, mit vegyen fel. Ez alkalommal egy érdekesen öltözött New York-i járókelőt mutatunk önöknek. Természetesen nagyon szívesen látjuk az ön fotóját is: erre az e-mail címre elküldheti kedvenc őszi szettjét, de akár bikinis képekkel is bombázhat, legfeljebb eltesszük őket jövő nyárig. Nézzük, mire számíthatunk!

Janelle Korcheck

Szombaton napközben vékonyodik a felhőzet, kis időre kisüthet a napf, de a Dunántúlon elszórt záporokra van kilátás, keleten hózápor, jégdarazápor alakulhat ki – írja az Időkép.hu. Az északi-északnyugati szél erős lesz, a Dunántúlon viharos lehet, de marad az enyhe idő, napközben 6-11 fok várható.

Ilyen jó időben akár harisnyában és szandálban is mehet a családi ebédre, messzebb nagyon nem, mert a jégdara nem jóbarátja a nyitott cipőknek. Janelle Korcheck divatblogger a merész szettben 2012 februárjában ment a New York-i divathétre, a Catherine Malandrino showra: bár semmi nem passzol semmihez, valahogy mégis összeáll a szett, talán pont azért, mert ennyire eklektikus. Önnek hogy tetszik?

Táska: Samara Liu

Ruha: Catherine Malandrino

Kabát: vintage

Cipő: Badgley Mischka

138873312
Daniel Zuchnik / Europress / Getty
138873308
Daniel Zuchnik / Europress / Getty
Oszd meg másokkal is!
Mustra