no

A 2013-as nyár legjobb táskái

Jövőre sem egyszerűsödik le a táska felhozatal. Giccses, kockás, virágos, állatmintás, fényes darabokkal is trendi lesz jövő nyáron!

Azt már tudjuk, hogy szandálok terén az extrémebb daraboké lesz a főszerep a 2013-as szezonban. Körülnéztünk, milyen táskák közül választhatunk jövő nyáron. A divathéten felvonultatott táskáknál a klasszikus, az állat és virágmintás táskák mellett idén is helyet kaptak a díszes csatokkal és kiegészítőkkel feldobott egyszínű táskák és a rikító színekben pompázó extrémebb darabok is, illetve továbbra is hódít a túlméretezett batyu és a borítéktáska.

Nyilvánvaló, hogy Karl Lagerfeld Chanel bemutató előtt beharangozott hula-hopp táskája vitte a pálmát a 2013-as táska felhozatalból. A divathét egyik legdrámaibb pillanata mellett a legtöbb nő elvárásaival összhangban voltak a szőrös cipőkkel sokkoló Celine kígyó-és krokodilmintás táskái és vérnarancs színű darabjai is.

Kockás táskákat tervezett a következő szezonra a Louis Vuitton, Dries Van Noten, színben és mintában viszont idén sem volt párja a Dolce&Gabbana párosnak. Több designer is a fehér táskákban látott fantáziát, mint például a Rochas, a Kristen Stewarttal kampányoló Balenciaga, a Lanvin és a bevásárló szatyorban gondolkodó Alexander Wang is.- írja a fashionista.com. A divathetek legjobb táskái közé sorolható még a Fendi túldíszített, prémes kulcstartókkal feldobott táskája és a Prada holdjáróihoz passzoló virágos táska is. A galériában megnézheti, milyen táskákat fog hordani jövő nyáron!

Oszd meg másokkal is!
no
Mustra