Vegyen kockás kabátot, mint Susan!

Divat- és időjárásügyi sorozatunkban minden nap adunk egy tippet, mit vegyen fel. Ez alkalommal egy érdekesen öltözött londoni járókelőt mutatunk önöknek. Természetesen nagyon szívesen látjuk az ön fotóját is: erre az e-mail címre elküldheti kedvenc őszi szettjét, de akár bikinis képekkel is bombázhat, legfeljebb eltesszük őket jövő nyárig. Nézzük, mire számíthatunk!

Susan Williamson

Szerdán gyenge hidegfront érkezik, de csak kisebb mennyiségű csapadékra van elszórtan kilátás (északon havazhat, dél felé eshet), megélénkülhet az északnyugati szél – írja az Időkép.hu. Nappal -3, +2 fok lesz, de megint borult lesz az ég, és az éjszaka képződő köd lassan oszlik fel. A Makár napi népi jóslat szerint a nap időjárásával egyező időjárás várható az év szeptemberében is. Reméljük, most nem jön be a jóslás, és nem lesz borús, hideg őszünk idén.

Susan Williamson a Refinery 29 gyakornokaként érkezett a 2012-es februári New York-i divathétre. Nekünk kicsit furcsa a fehér balerina és a Louis Vuitton táska páros, de ő biztos jobban tudja. A kabátja mindenesetre tetszik. És önnek?

Ruha: Topshop

Kabát, bundás sál: vintage

Harisnya: We Heart Colors

Cipő: Bloch

Táska: Louis Vuitton

139424363
Monica Mcklinski / Europress / Getty
Oszd meg másokkal is!
Mustra