Öltözzön őrültnek, mint Jacob!

Divat- és időjárásügyi sorozatunkban minden nap adunk egy tippet, mit vegyen fel. Ez alkalommal egy érdekesen öltözött londoni járókelőt mutatunk önöknek. Természetesen nagyon szívesen látjuk az ön fotóját is: erre az e-mail címre elküldheti kedvenc őszi szettjét, de akár bikinis képekkel is bombázhat, legfeljebb eltesszük őket jövő nyárig. Nézzük, mire számíthatunk!

Jacob Kamara

Január elsején még folytatódik a csendes, helyenként tartósabban felhős, párás idő, hidegfront csak szerdán érkezhet – írja az Időkép.hu. Kisebb mennyiségű csapadékra van kilátás. Az ég borult lesz, a délkeleti szél gyenge, de főleg a Dunántúlon megerősödhet a légmozgás. Napközben 2, hajnalban -3 fok körül alakul a hőmérséklet.

Az új év örömére egy teljesen elborult stylisttal készültünk: Jacob Kamara a londoni divathéten jelent meg náci zombinak öltözve. Na jó, ha nem vagyunk gonoszak, szettje és frizurája simán csak érdekes, egyszerre punkos és iskolásfiús. A ruhák egy része egyébként neves tervezők műve, más része a mostanság nagyon divatos vintage jelzővel van ellátva. Reméljük, talál olyan részletet Jacob összeállításásban, ami tetszik önnek!

Cipő: bertie

Nadrág és öv: Vivienne Westwood

Kabát és táska: vintage

Napszemüveg: a Brick Lane-ről

139287255
139287264
Kirstin Sinclair / Europress / Getty
Oszd meg másokkal is!
Érdekességek