3 ruha, ami alá mindig kell alakformáló fehérnemű

Egyre több híresség esküszik a pasikat lelohasztó alakformáló fehérnemű szükségességére. Katy Perry például kifejezetten kövérnek érzi magát, ha nem visel ilyen fehérneműt exkluzív luxusruhái alatt, de a sokat mosolygó színésznő, Octavia Spencer, vagy a tejbárt nyitó Kim Kardashian is ódákat zeng a szükséges rosszként emlegetett alsóneműről. A Huffington Post szerkesztői összegyűjtötték azt a három esetet, amikor már-már kötelező nagyibugyit választani a tanga helyett.

Selyem vagy szatén ruha

A túl finom esésű és tapintású anyag egyik nagy hátránya, hogy láttatni engedni a bugyi és a melltartó formáját, sőt összes nem létező zsírpárnánkat és narancsbőrünk minden egyes gyűrődését is. Így a nem éppen praktikus, exkluzívabb alkalmakra szánt anyaghoz különösen ajánlott alakformáló fehérneműt választani tanga helyett.

Átlátszó vagy fehér ruha

A fehér vagy testszínű ruháknál kockázatot jelent, hogy a nem kívánt helyeken villanak ki a bőrhibák, a vékonyabb anyagból szabott daraboknál pedig a teltebb idomok is előtérbe kerülhetnek. Ilyen esetekben ne hezitáljon, nyugodtan válassza a nőiesebb bugyi helyett a kevésbé esztétikus, bőrszínű, de önbizalmat adó alakformáló fehérneműt!

sassybax

Dzsörzé (jersey) ruha

Vékony, rugalmas és puha anyaga miatt a koktél- és parti-ruhák nagy része dzsörzé (jersey) anyagból készül, aminek a selyemhez hasonlóan árnyoldala is van. A kellemes anyag ugyanis túlságosan igazodik a test vonalaihoz, így hasleszorító fehérnemű nélkül általában nehéz megúszni a gúnyos vagy lesajnáló pillantásokat. Ha kedvet kapott hozzá, hogy karácsonyi vagy szilveszteri outfitje alá alakformálót húzzon, a H&M-ben átlagosan 5 ezer forintért, a Women's Secretben pedig 13-20 ezer forint között találja a praktikus fehérneműket.

tk3s kkardashianceline121512 18
Walsh/x17Online.com / Northfoto
Oszd meg másokkal is!
Mustra