Töltse a karácsonyt hóemberes pulóverben!

Divat- és időjárásügyi sorozatunkban minden nap adunk egy tippet, mit vegyen fel. Ez alkalommal egy céges karácsonyi buliból jelentkezünk, ahol a dress code csúnya pulóver volt, mivel a bulit a nemzetközi csúnyapulcsi napon tartották. Minden vendég szépen beltözött, így volt miből válogatni. Természetesen nagyon szívesen látjuk az ön fotóját is, ronda pulóverben, avgy anélkül: erre az e-mail címre elküldheti kedvenc téli szettjét, de akár bikinis képekkel is bombázhat, legfeljebb eltesszük őket jövő nyárig. Nézzük, mire számíthatunk!

Eszter

A karácsonyi ünnepek alatt mindenhol elolvad a hó, változékony, szeles, szinte tavaszi hangulatú időre van kilátás, délnyugaton akár 10 fok is lehet – írja az Időkép.hu. Kedden északkeleten köd is lehet, a délnyugati szél megerősödik. Minimum -1, +7, nappal maximum 4-15 fok várható – írja a met.hu.

Eszter december 13-án látott pulóvere megállná a helyét a 25-i ünnepi vacsorán is: a gyöngyös hóemberek, igényes bújtatott gombok és a piros szín tökéletes karácsonyi pulcsivá teszik a turkálóban talált, 2700 forintos darabot. Önnek hogy tetszik?

Pulóver: kis utánajárással, a harmadik turkálóban fogta ki Eszter

Szoknya, csizma, blúz: fogalma sincs

Öv: Milánó

Blogmustra