Vajon ki tervezi Katalin hercegné kismamaruháit?

Mit gondol, ki tervezi majd a kismama ruhákat?

Az Egyesült Királyságban már találgatják, hogy vajon ki lesz a hányásproblémákkal küszködő hercegné kismamaruháinak designere. „Remélem én leszek! Kate annyira gyönyörű és stílusos. Ez egy igazi munkakapcsolat, valódi együttműködés kettőnk között, nem utolsó sorban számomra ez hatalmas fénypontja is pályafutásomnak" – válaszolta a riporterek kérdésére Sarah Burton, a McQueen ház vezető tervezője, aki többek között Katalin hercegné esküvői ruhájáért is felelt – írja a vogue.co.uk.

A királyi baba és a cambridge-i hercegné terhesség idejére kialakított gardróbja teljesen lázban tartja a briteket, olyannyira, hogy Middleton hasonmása, Heidi Agan bevállalta, hogy a harmadik hónaptól a kilencedikig lefotóztatja magát a hercegné stílusával megegyező kismama darabokban. A dailymail.co.uk összeállításából kiderül, hogy a hercegné a 3.-4. hónapban még ragaszkodni fog az A-vonalú ruhákhoz, a jól beválttest színű cipőjéhez és az övvel feldobott kabáthoz.

Katalin hercegné
Katalin hercegnéWpa Pool / Europress / Getty

Majd az 5.-6. hónapban visszafogott, várhatóan LK Bennett és az Erdem divatházból való bordó és királykék ruhákban láthatjuk, melyek jobban kihangsúlyozzák majd gömbölyödő alakját. A terhesség utolsó szakaszában a visszafogott magassarkút felváltják majd az idei szezon sláger cipői, a loaferek (papucs cipők) és a jó minőségű, puha jersey ruhák. Ide kattintva megnézheti,hogyan fog öltözködni a hercegné az elkövetkezendő időszakban a Daily Mail szerint.

Sarah Burton
Sarah BurtonWpa Pool / Europress / Getty
Oszd meg másokkal is!
Mustra