Nóra pulóvere minimum 15 éves

Divat- és időjárásügyi sorozatunkban minden nap adunk egy tippet, mit vegyen fel. Ez alkalommal egy céges karácsonyi buliból jelentkezünk, ahol a dress code csúnya pulóver volt, mivel a bulit a nemzetközi csúnyapulcsi napon tartották. Minden vendég szépen beltözött, így volt miből válogatni. Természetesen nagyon szívesen látjuk az ön fotóját is, ronda pulóverben, avgy anélkül: erre az e-mail címre elküldheti kedvenc téli szettjét, de akár bikinis képekkel is bombázhat, legfeljebb eltesszük őket jövő nyárig. Nézzük, mire számíthatunk szerdán!

Nóra

Szerdán kezdetben még főként a A Dunántúl déli felén várható havas eső, kisebb havazás, míg keleten és északnyugaton helyenként elvékonyodhat a felhőzet – írja az Időkép.hu. Párás idő lesz, helyenként tartós köddel, nyugaton megerősödhet az északi szél. Éjszaka minimum -2, +2 fok, nappal maximum 1-6 fok várható.

Nóra a buliba egy igazán egyedi pulóverben érkezett, amit a nagymamája szerzett még évekkel korábban, konkrétan 15 éve. A pasztellszín pulcsin extra minták vannak – a körömcipőtől a rendszámtábláig minden –, nem is igényel feltűnő körítést, pont megfelelő a sötétkék táska - fekete nadrág kombináció. Önnek hogy tetszik Nóra szettje?

Pulóver: Nagymamája túrta 15 éve

Cipő: Tamaris

Táska: londoni bolhapiac

Nadrág: nem tudja

Mustra