Katalin hercegné fordított övet és kezelhetetlen frufrut villantott

A nem túl praktikus frufruval előrukkoló Katalin hercegné és férje egész napos bejáráson vettek részt a héten a londoni Guildhallban, a University Challenge-ben, a cambridge-i polgármesternél, egy új kórház megnyitóján, illetve egy hajléktalan-szállón, ahol kisgyermekes anyukákkal felturbózott több ezres tömeg várta a párt. Az újra felröppent pletykáknak köszönhetően, miszerint Katalin gyermeket vár, Vilmos herceget rugdalózóval és jókívánságokkal is elhalmozták az elfogult rajongók.

Természetesen mint mindig, most is a hercegné vitte el a showt, aki az egész napot egy 980 fontos, 339 ezer forintos MaxMara gyapjú-kasmír kabátban, barna velúr Aquatalia bokacsizmában, és egy csokoládébarna Emmy Scarterfield borítéktáskával mosolyogta végig.

157093111
Indigo / Europress / Getty

Sajnos Katalinnak az öltözködéskor túlságosan belelóghatott szemébe újonnan vágatott frufruja, mivel az elegáns, egyszerű és praktikus kabát vékony masnis övét véletlenül fejjel lefelé tette fel kabátjára a 30 éves divatikon – írja a dailymail.co.uk.

157080994
Wpa Pool / Europress / Getty

Mi már alig várjuk, hogy trend legyen a hercegné bakijából, és ellepjék Angliát a fordított övvel mászkáló nők. Ön mit gondol, megengedhet magának ilyen apró emberi hibát egy hercegné, vagy úgy gondolja, hogy mindig makulátlan külsővel kellene megjelennie az emberek előtt? És új frizurája hogy tetszik? Kommenteljen!

157084128
Wpa Pool / Europress / Getty
Oszd meg másokkal is!
Érdekességek