Így öltözzön kanadai szupersztárnak!

Október elején elindítottunk egy új sorozatot, amelyben hétről hétre kiválasztunk egy hírességet, és megnézzük, hogy az itthonról is elérhető üzletek kínálatából hogyan lehet összevadászni egy hasonló összeállítást. Ebben a hónapban Miranda KerrRachel ZoeKeira Knightley és Jessica Biel szettjének darabjait kutattuk fel, most Céline Dion van soron.

Az énekesnőt Párizsban fotózták le, amint az egyik szállodából egy televíziós műsor felvételére sietett. Mivel nincsenek állandóan nyomában a paparazzók, kedélyesen üdvözölt mindenkit fehér oversize kabátjában.

Bár az oversize kabát mostanában nagy divat, az üzeletekben csak egy-két darabbal találkoztunk, fehér színben pedig még nehezebb találni a megfelelőt. A célnak talán leginkább a Zara 56 ezer forintos darabja felel meg. Persze az lenne az igazi, ha az H&M és Maison Martin Margiela közös kollekciójában szereplő fekete kabátnak elkészítették volna a fehér változatát is. Így jártunk.

A kiegészítőkkel sem lesz könnyű dolgunk, sem a cipő, sem a táska tökéletes mását nem találtuk meg, de ha nem ragaszkodunk az eredeti színekhez, akkor azért van miből válogatni. A Parfois kínálatában már 11 ezer forintért lehet kapni például ferde oldalú táskát, ez a Stradivariusban már 13 ezer forint. Sebaj, legalább a lakkcipőt megúszhatjuk 7000 forintból, ha betérünk a Bershkába.

Kevésbé kétségbeejtő annak a helyzete, akinek csak a sál vagy a szürke farmer hiányzik a Dion-utánzó szettből. Jó, előbbiből találtunk egy 12 ezer forintos változatot is a Mango oldalán, miközben a Bershkában ennek a feléért már miénk lehet egy szürke nadrág.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek