Heti kedvencek: állatfej feszül a mellen

Sok ideig az állatkertek ajándékboltjaiba és a hasonszőrű helyekre száműzték az óriási állatfejekkel díszített felsőrészeket, a farkasfejes törülköző is a szekrény alján pihent. Nemrég azonban minden megváltozott, újra menő lett a retrótrash kategória határát súroló minta, és újra menő, ha egy festett párduc akar leugrani a blúzunkról. Köszönhető mindez a Givenchy rottweileres kollekciójának. De hol és mennyiért lehet beszerezni a megfelelő darabokat? Részletek a hajtás után!

Jó hír azoknak, akik a magyar tervezőket vagy üzleteket támogatnák, ugyanis Abodi Dóra is előrukkolt pár állatfejes pólókkal, amelyeket az Aréna Plazában található OurStyle Boutique-ban vásárolhatóak meg. Ha karácsony előtt kicsit kevesebből szeretnénk megúszni a trendkövetést, akkor a Szuptnyikot ajánljuk, itt már 3990 forintért vehetünk párducos, tigrises trikókat.

Ha szívünk inkább a fast fashion boltokért dobog, akkor még nagyobb választékkal találkozhatunk, és ha éppen nem a Zara nyomott mintás selyemblúzaira fáj a fogunk, akkor már tízezer forint alatt megússzuk a vásárlást. A H&M üzleteiben már 2990 forintért van békejeles egyszarvú, ha a vérmes ragadozók helyett inkább a szelídebb, hippis vonalat érezzük magunkénak. A Pull&Bearben és a Stradivariusban már 5000 forint alatt is gazdagabbak lehetünk egy-egy nagymacskával, a Zarába viszont legalább 14 ezer forinttal kell betérni. Igaz, nem is egy egyszerű pólót kapunk a pénzünkért.

És persze ott van a kedvenc internetes boltunk, az Asos. Itt már pulóverek között is válogathatunk. Az egyik legolcsóbb darab 12 ezer forintba került, ami jóval drágább, mint az a nagyon hasonló pulóver, amit még októberben láttunk a C&A gyerekosztályán, de azt már szerintünk nem lehet kapni. De a Romwe oldalára is érdemes ellátogatni, ha jóárasított rottweilerre vágyunk.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek