Nicole Kidman, Cavalli és rengeteg őrült kalap a melbourne-i derbin

Az év egyik legfontosabb társasági eseményeként számon tartott ascoti derbihez hasonló ló- és kalap-parádét az ausztrálok a Victoria Derby Day-en tartják Melbournben. Az 1855 óta megrendezésre kerülő esemény nyitónapján idén tiszteletét tette Nicole Kidman is, aki a „Grace of Monaco” franciaországi forgatásáról érkezett az ausztrál városba.

A 45 éves színésznő a Flemington lóversenypályára egy térdig érő, klasszikus vonalvezetésű, csíkos masnival felturbózott csipkeruhát választott, amit a hozzá passzoló cipőhöz és a táskához hasonlóan Mick Jagger exe, L'Wren Scott amerikai designer tervezett Kidmannak. A Moulin Rogue sztárjának látványos kalapját pedig az újrahasznosított műanyag palackokból fejfedőket készítő Stephen Jones tervezte meg – írja a justjared.com

„Nagyon boldog vagyok, hogy itt lehetek. Nagyon szeretem a versenyeket, korábban már jártam a randwicki pályán, de Melbourne-ben még nem, így megérte, hogy eljöttem” – nyilatkozta Kidman.

Az idei Derby Day kosztümjeinek tematikája minden bizonnyal a rock és a barokk stílus felkapottsága miatt a fekete-fehér kombinálása volt, ilyen visszafogott színekben kapták még lencsevégre ausztrália egyik kedvenc modelljét, Annaleise Smith-t, az énekesi pályán nyomuló modellt és színésznőt, Sophie Monkot, vagy Pip Edwards divattervezőt is. A kalapok mellett az idei derbi nagy slágere volt a hazánkban is népszerű peplum, fekete peplumban jelent meg a rendezvényen az ausztrál focistafeleség, Rebecca Judd, Natalie Bassingthwaighte ausztrál tévés személyiség, illetve Scherri-Lee Biggs dél-afrikai származású modell.

A sztártervezők közül felbukkant az olasz kollegáira fújó Roberto Cavalli és az idei év egyik legnagyobb visszatérője, az őrült kalaposként emlegetett Philip Treacy is. Nézze meg a jókedvű celebeket, tervezőket, és az összes őrült kapaot galériánkban!

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek