Az ön férjének hány cipője van?

A Huffington Post újságírónője kezdte a panaszkodást azzal, hogy a férjének összesen egy pár cipője van, amit hajlandó hordani. Egy idő után végre rátukmált egy másik párat, de a férfi azóta sem hajlandó azt a cipőt felvenni. Míg a ruházatára nagyon ad, a cipőkkel egyáltalán nem foglalkozik említett férj, van egy pár Vans-e és nyáron mokaszinban jár, ennyi – írja Alisa Wolfson.

Biztos sok nőnek van hasonló problémája férjével, de számos asszonynak pont az ellenkezője okoz gondot: az ő cipői már nem férnek el pasija lábbelijeitől. „A pasim igazi cipőmániás, ha elhatározza, hogy a szezonban nem vesz egyáltalán cipőt, akkor "csak" 3-4 párat hoz haza. Szerencsére jó ízléssel választ, és mindig másféle cipőt vesz, így tényleg van miből válogatnia, de a 20-30 pár cipőtől már az én cipőim nem férnek el” – panaszolja Mari.

"Náluk a lakásban stratégiailag fontos pontokon van elhelyezve az a pár - természetesen deszkás (DC, DVS, VANS) - cipő, amit használ, vagyis én állandóan felbotlok bennük. A gyűjteménye szerintem nagyobb, mint az enyém, de ezt ő biztosan kétségbe vonná. A lényeg, hogy három havonta, fél évente kell újat venni. Bár akciósan is ki lehet fogni jó darabokat (a legutóbbit 11 ezerért csípte meg), alapvetően nem túl olcsóak, ezért fáj az a sok lábbeli, ami éppen különböző dobozokban pihen" – teszi hozzá Ildi, aki egész hasonló cipőben jár, mint Mari.

Természetesen létezik arany középút is, de abban is mindig van valami, ami baromi idegesítő: „Szám szerint nem tudom, hány cipője van, minden típusból van egy, biciklistől a csinos feketéig, de persze a leglepukkantabbat hordja mindig, amit utálok, mert sárga-piros a színe. Inkább az idegesít, hogy nem kerülnek sose egy helyre a cipők és a nappalitól a halóig mindenhol belebotlok egy férficipőbe” – írja Inez.

Az ön férjének hány cipője van?

"Nálunk az van, hogy a Balázsnak van valami pszichés gátja, hogy hány pár cipőt bír elviselni egyszerre. Ha ezt eléri, akkor vadul nekiáll selejtezni. De úgy, hogy ha mondjuk vettünk neki egy tornacipőt, akkor kidobja az előző, amúgy még nem drámai tornacipőjét, de megtartja a 14 évvel ezelőttről ittmaradt, ráhányok szakadék edzőcipőt. Ezért nagyon résen kell lenni, hogy ne azokat selejtezze le, amik amúgy még pont teljesen jók lennének olyan szitukra, ahova nem pont a csúcsdarabodat veszed fel, de azért még nézzen ki valahogy" – mondja Anna.

Ezek a mi panaszaink, most önön a sor, mondja el, önt mi idegesíti! A kevés cipő, vagy a sok? Vagy maga a cipővásárlás? Esetleg férje rendetlensége? Szavazzon, vagy mondja el kommentben, önt mi bántja férje cipőiben! Közben nézze meg a galériát, ahol összegyűjtöttünk pár olyan cipőt, ami ebben a szezonban biztos nem lesz ciki.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek