Ha csak 5 sminkcucca lehetne, mi lenne az?

A glamour.com összeszedte azt az 5 sminkcuccot, ami nélkül nehéz lenne az élet: az ő listájukon a napfényvédős alapozó, a korrektor, a pirosító, a volumennövelő szempillaspirál és a Wen ápoló samponja szerepel. A mi listánk nem sokban tér el az övéktől. És az öné?

Hat nőt kérdeztünk körbe az irodában, mind a hat listáján szerepelt a szempillaspirál (az már emberfüggő, hogy sötétbarna, vagy fekete), a korrektor és a szemceruza. Majdnem mindenkinek kötelező kellék a szemhéjpúder, a szájfény és a pirosító is. „Röviden, tömören: szájfény, szem alatti korrektor, szemhéjpúder, fekete szemceruza, fekete szempillaspirál. Ez mindig van nálam, de csak az első hármat használom napi szinten, mert az utolsó kettő - bármilyen márka is legyen - öt perc alatt eltűnik, illetve a szemem alatt képez egy gyönyörű fekete, szexisen beteges foltot” – írja Kriszta.

stockfresh 1079797 cosmetics-make-up-products-isolated-on-white
Stockfresh

Zsuzsának csak szempillaspirálra, korrektorra és szemceruzára van szüksége. Almának pirosító és szájfény is kell, Andi pedig mindenből barnát vesz haja és bőre árnyalat miatt: „Kell barna szemöldökceruza, sötétbarna szemceruza, sötétbarna spirál, szem alatti korrektor, pirosító”. Juci továbbgondolta a dolgot, és ha az összes szépítőszere közül kéne megtartania ötöt, azok a következők lennének: szempillaspirál, testvaj, fürdőgél, sampon/balzsam, carmex.

Ön mit használ minden nap?

A márkák terén már nagyobb a szórás, Juci a szemceruzát és az alapozót is a L'orealnál veszi, Zsuzsa ugyanezeket a Maybelline-től szerzi be, de ha tud, biót vesz mindenből. Andi a Lancôme és az Estée Lauder termékeire esküszik, neki biztos nagyon fáj a szíve, amikor lejár valamelyik kozmetikai szerénak szavatossága, merthogy a drága cuccokat is rendszeresen cserélni kell. Krisztának a Chanel termékek mellett szép számmal van Miss Sporty és Essence márkájú sminkcucca is.

Melyik az az öt termék, amire önnek feltétlenül szüksége van? És melyik márkára esküszik? Adjon tanácsokat, melyik az a szemceruza, aminek nyoma nem tűnik el nap végére, és melyik az az alapozó, vagy korrektor, ami tényleg fed?

Oszd meg másokkal is!
Mustra