Katalin hercegné anyja is stílusikon lett

A stílusával mindenkit lenyomó Cambridgei-i hercegné után újabb stílusikon van születőben a Middleton családban. Az egyik online szupermarketet, az Asdát ugyanis Kate anyja, az elegáns stílusban utazó Carol ihlette meg legújabb ruhakollekciója megtervezésénél. Az Asda választásán nem csodálkozunk, hiszen Carol egyik lánya globálisan is divatikonná vált a királyi családba való bekerülésével, sőt még anyósa is koppintja stílusát, másik lánya pedig a világ ismertebb hátsóját tudhatja magáénak.

Kate és Pippa nyomdokain haladva az 57 éves Carol Middleton kollekciójában olyan népszerű darabok kaptak helyet, mint a hercegnén sokat látott bézs Burberry kabát, melyet az Asdánál 650 font, 232 ezer forint helyett mindössze 22 fontért, 7800 forintért lehet beszerezni. De a 2010-es ascoti derbin viselt királykék kabát-ruha is bekerült a 2012-es őszi-téli kollekcióba, melyet 35 fontra, 12 500 forintra árazott be az áruház. Mrs Middleton fekete, redőzött koktélruhája, amit a királyi esküvő afterpartyján viselt, egy visszafogottabb, övvel kiegészült változatban kapható szintén elérhető áron, 14 fontért, 5000 forintért – írja a dailymail.co.uk.

Kate Middleton anyja pirosban
Kate Middleton anyja pirosbanIndigo / Europress / Getty

Az Asda által forgalmazott George márka gyűjteményét képezi még annak a Reiss ruhának a másolata, amiben Kate márciusban jelent meg az ipswich-i Treehouse gyermekeket támogató alapítványnál és az a 650 fontos Collette Dinnigan piros csipkeruha, melyben a Királyi Akadémia Nyári Tárlatán jelent meg 2009-ben Londonban. A ruha arról lett híres, hogy anyját és lányát is lencsevégre kapták benne a paparazzik, ami nem ritka a Middleton családban, hiszen Carol és Kate viselt már egyforma Jane Corbett kék kalapot is. A hetyke kalapban egyikük egy esküvőn, másikuk pedig az ascot-i derbin jelent meg.

Carol Middleton kékben
Carol Middleton kékbenGuibbaud-Mousse-Nebinger-Orban / Northfoto

„Carole Middleton olyan valaki, aki korához képest mindig is haladó szellemű volt a divatban. Elegáns és stílusos. Az új kollekciónk úgy lett kialakítva, hogy a kifinomult és nőies hangulatot tartsa szem előtt. Az ő megjelenése tökéletes példa arra, hogy negyven felett is lehet jól kinézni” – mondta a George márka igazgatója, Fiona Lambert, aki hasonlóan nagy bevételt vár a kollekciótól, mint mikor a hercegné testszínű harisnyanadrágját dobták piacra, melyből abban az évben ötször többet adtak el, mint általában.

Carol Middleton kollekciója
Carol Middleton kollekciójaHenry Nolan
Oszd meg másokkal is!
Mustra