Így öltözzön, amikor süt a nap

Új divat- és időjárásügyi sorozatot indítunk: minden nap adunk egy tippet, mit vegyen fel, ami divatos és az időjárásnak is tökéletesen megfelel. Csinosan felöltözött járókelők szettjeit mutatjuk be, külföldi bloggerek képei közül válogatunk, néha saját ruháinkat fotózzuk le, már amikor úgy érezzük, sikerült normálisan felöltözni – és persze azt is elolvashatja a posztban, milyen idő lesz adott napon.

Természetesen nagyon szívesen látjuk bárki fotóját, erre az e-mail címre elküldheti kedvenc őszi szettjét, de akár bikinis képekkel is bombázhat, legfeljebb eltesszük őket jövő nyárig. Nézzük, mire számíthatunk ma!

Amarilla

Szeptember 10-én, hétfőn 29-30 fokos csúcshőmérséklet várható, mert a szolid múlt heti lehűlés után a hétvégén egy anticiklon vette át a főszerepet az időjárás alakításában, így igazi késő nyári időre készülhetünk, eső egyáltalán nem várható. Napos időben délutánonként több helyen átlépi majd a hőmérséklet a 30°C-ot, akár 31-32°C-ot is mérhetünk – írja az Időkép.hu. A szerda éjjelre prognosztizált hidegfront érkezéséig tehát nyugodtan grasszálhatunk miniruhában, farmerdzsekiben, mint első áldozatunk, Amarilla.

Amarilla igazi hipster, aki állítása szerint a UK style-t követi. Vele ellentétben az emberek nagy része nem mer egyedit választani, és megmutatni magát. Külföldön sokkal jobban öltöznek az emberek,és mernek egyéniségek lenni a divatban is – ezért fotózásunk másnapján el is hagyta az országot, hogy Angliában telepedjen le.

ruha: H&M

kabát:Stradivarius

cipő:Deichmann

táska:Burberry

szemüveg/fülbevaló/nyaklánc: Optic World/Six

Mustra