A H&M szobrot állított David Beckhamnek

Nagyon úgy tűnik, hogy a Beckham-mánia már sosem ér véget. Michelangelo méltán híres Dávid-szobra után itt az új, 21. századi verzió, ami igazából csak egy bazi nagy marketinghúzás: a H&M így próbálja promótálni a focistának szentelt fehérneműmárkája legújabb kollekcióját. A minél nagyobb hírverés kedvéért 10 darab, háromméteres Beckham-szobrot szórtak szét New York, Los Angeles és San Francisco különböző pontjain.

Aki csütörtöktől vasárnapig lefényképezkedik velük, és feltölti a fotót valamelyik közösségi oldalra, a #HMBeckham felirattal, annak díjeső a jutalma: nyerhet 10 db mini Beckham-szobrot, a focista aláírásával ellátott alsógatyát és 1000 dollárnyi (kb. 230000 forintnyi) vásárlási utalványt a H&M-be (amivel aztán tovább bővítheti beckhames fehérneműgyűjteményét). A szobrok egyébként nem csak a hét végén lesznek láthatóak- augusztus 20. és 31. között a három város H&M üzleteiben is meg lehet csodálni őket.

Ön fotózkodna a Beckham szoborral?

  • Szerintem borzalmas ez a szobor, és a kampány is 22
  • Persze, de csak mert lehet vele nyerni! 14
  • Nekem tetzszik a szobor, és a kampány is 14
  • Nem tudom 9

Az ötlet elég giccses és valahol kcisit morbid is, kevés ember kap szobrot már életében. Az ezüst színű figurák ráadásul az üzletekben olyanok, mint egy próbaba, az utcán kicsit Oscar-szoborra emlékeztetnek, de természetesen mindenki lelkesen fotózkodik velük a nyeremény reményében.

Hát tényleg, nem is értjük, mi hogy tudunk dedikált alsógatya nélkül élni, pedig sajnos nekünk nem jut ebből a marketingfogásból semmi. Vehetünk viszont idén ősszel is a focista nevével fémjelzett fehér atlétát és fecskét pasinknak. Ezen kívül további vigaszt talán, hogy a galériában megnézhetjük az ezüst Beckhamet, és az alsógatyás, bajszos Beckhamet is, hát tessék:

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.