no

Bikinivonalat gyantáztat a 12 éves: normális?

A Uni K szőrtelenítő szalon reklámja nagy felháborodást keltett a tengerentúlon. A plakáton és szórólapokon egy boldog kislány ugrál, mivel 15 éves kor alatt féláron gyantáztathat a szalonban. A reklámszöveg azt ígéri, hogy a gyerekek első szőrtelenítési élménye természetes, biztonságos és örömteli lesz.

A biztonsággal nincs is semmi baj, ha szakszerűen gyantázzák az ember lábait, nem is történhet semmi baj, de hogy természetes és örömteli lenne egy 12 éves kislány megkopasztása, azt a Good morning America! riporterei sem hiszik. A műsor készítői találtak egy 12 éves lányt, Anna Dolgon-Krutolow-t, aki anyjával együtt meglátogatta a Unk K-t, és fel is vették, ahogy megszabadul szőrétől. Plusz anyja elmesélte, hogy lánya kamaszodik, szép akar lenni, tehát ha csupasz akar lenni, elkíséri gyantáztatni.

Végülis a legnormálisabb 5 éves is festi már körmeit, próbálgatja anyja cipőit, akkor miért ne kopasztathatnák meg magukat a 10 évnél idősebb lányok? Meddig kéne várni a szőr növesztésével? Ön mikortól szedi hónaljszőrét például? E sorok írója 15 éves korától, és akkor is anyja kifejezetett tiltása ellenére vágott bele a gyantáztatásba, később borotválásba, és persze sokak biztos ez se teljesen normális: évekig hónaljkutyával mászkálni. Ön mikor borotválkozott először? És lányát hány évesen kísérné el kozmetikushoz, hogy lekapja róla a fölösleges szőrt? A 12 év túl korai vagy túl késői ön szerint?

Felháborító reklám, vagy minden rendben van vele ön szerint?
Felháborító reklám, vagy minden rendben van vele ön szerint?reklámanyag
Oszd meg másokkal is!
no
Érdekességek