Olcsón is kiöltözhet a Balaton Soundra!

Zanza!

Az év legvillantósabb fesztiváljára illik beruházni pár trendi és lehetőleg drága göncbe, mivel rajtunk kívül mindenki márkás, de legalábbis az utolsó divat szerinti cuccokban lesz. Mi most nem a drága holmik közt szemezgetünk, mert szerintünk meg lehet oldani a stílusos megjelenést fillérekből is, hát lássuk, mi az, amire mindenképp érdemes költeni.

Lányoknak a legfontosabb beszerzés a Balaton-parti fesztiválra egy trendi bikini: szerencsére újabban a H&M-ben annyi féle fürdőruha van, olyan olcsón, hogy bárki vehet 3-4 bikinit is 5 ezer forintból. Ez a probléma tehát kipipálva: strandruhát érdemes ugyanott nézni, az még legalább jó eséllyel passzol is majd a fürdőruháinkhoz. Másik nagyon fontos alapdarab a forrónadrág. Idén a neonszín a menő, tehát akinek jó lába van, vegyen 1-2 élénk színű shortot a Bershkában, a New Yorkerben, vagy szerezzen egy virágost a Zarában. Pár ezer forintból megúszhatjuk a dolgot, de ha nagyot akarunk tarolni, akkor vegyük meg a Zarában a 8595 forintos pálmafás minishortot.

Mind napközben, mind este mindenki napszemüvegben lesz, és bár a Wayfarer már a múlté, biztos sokan még mindig kitartanak majd mellette. Vehetünk kamu Ray-Ben helyett különféle színes lencsés pilótaszemüvegeket, de a legolcsóbban akkor jövünk ki, ha a H&M-ben szerzünk egy neonkeretes napszemüveget 1290 forintért. Mivel esténként csak 16 fok lesz, vigyünk magunkkal farmert (az is lehet neonszínű), a Bershkában a kellemesen pink farmer most csak 4995 forint. Elengedhetetlen kellék tovább a kapucnis pulóver, vagy farmerdzseki, divattudatos fesztiválozók bőröndjében biztos lesz mindkettő. És ha már Balaton Sound: a divatos megjelenés alapvető része a megfelelő ékszerezés: bikinihez is vehetünk vízálló láncokat, és hol máshol süssük el a nagyon hipszteres tollfejdíszt, ha nem itt?

Időpont: 2012. július 11 - július 15.

Helyszín: Zamárdi

Fellépők: Afrojack, Animal Collective, Avicii, Carl Cox,  David Guetta, Digitalism, GusGus, Gossip, Sven Väth, Shy FX, Paul Kalkbrenner és még sokan mások

Napijegy: 14000 -15000 Ft, bérlet: 35000-38000 Ft

Honlap: http://www.sziget.hu/balatonsound

Várható időjárás:

A mostanihoz képest pár fokkal hűvösebb lesz, a gyenge hidegfrontnak köszönhetően a hétfői 35 fok szerdára 32-re, csütörtökre 28-ra enyhül. Péntekre visszakúszik a meleg 30 fokra, és ez marad is hétvégén, némi felhősödéssel körítve – eső nem várható. Éjszakára az Időkép csak 16 fokot jósol, a Köpönyeg 14-et, ami azt jelenti, hogy az éjszakai bulizáshoz elkél a vastag pulóver és esetleg a hosszú nadrág is. Napközben viszont inkább a strandoláshoz elengedhetetlen felszerelésekre lesz szükségünk, illetve gondoskodnunk kell a megfelelő UV védelemről is. A Balaton vize egyébként 28,2 fokos, tehát nem fogunk fázni benne a fesztivál alatt se.

Blogmustra