Összezsugorította Natalia Vodianova fejét a GQ magazin

A Vogue-nak már elvileg nem szabad, de más magazinoknak nem kötelező emberibbnek és egészségesebbnek tűnő modelleket a címlapra tennie. Az orosz GQ júliusi borítójára a világ egyik legkeresettebb szupermodelljét, Natalia Vodianovát photoshoppolta viaszszerű Barbie babává. A fekete egyrészes fürdőruhában pózoló modell idegenszerű méreteket ölt a képen, szokatlanul sima lábai és karjai felett még el is siklanánk, de a fejét annyira összezsugorították a testéhez képest, hogy felmerül bennünk a kérdés, ez a lap trükkje, vagy tényleg nem szúrta ki senki a GQ-nál a bakit.

Az egyik legjobban kereső modell a francia Elle júniusi címlapján is látható, jóval egészségesebb kivitelben, mint az orosz lapban. Vodianova a francia Etam márka arca, ennek apropóján készült róla a magazinnak egy nyári, fürdőruhákat bemutató fotósorozat 'La Petite Reine Si' címmel, amit Benoît Peverelli fotózott.

A hónap photoshop bakijának mondható még a GQ-hoz hasonlóan Oroszországban készült Vogue júliusi címlapja is, melyen az 1987-ben született brit modell, Lily Donaldson pózol Richard Bush képén Chanelben, ám a modellt a fehér ruha sem láttatja nagyobbnak, sőt, konkrétan csontvékony lábakkal, mell- és derékbőség nélkül pózol a Vogue borítóján.

Oszd meg másokkal is!
Mustra