Megtaláltuk a világ legbénább reklámfilmjét

Szeretjük a kínosan rossz, de nevetséges reklámokat, szerencsére nem nehéz igazi gyöngyszemekre bukkani a neten. A kimondottan idegesítő reklámok, mint a májmoly, a levespor vagy a hüvelygomba most kimaradnak, helyette a világ egyik ténylegesen leggagyibb reklámját ajánlanánk a figyelmükbe Amerikából.

Az átlagszínvonalat is alulmúló dél-karolinai reklám egy Anderson környéki üzletet népszerűsít, azoknak, akik utálják a plázákat, de kedvelik a tervezők kedvezményes konfekciódarabjait. A Fashion Shack egyperces, lassított felvételekkel felturbózott reklámfilmjéből nehéz eldönteni, hogy melyik része tetszik a legjobban. Az 1992 óta piacon lévő áruházlánc kisfilmjében mezítlábas lányok sétálnak, pornófilmbe illő zenei aláfestés mellett, miközben a háttérből hátborzongatóan sokszor és szuggerálóan suttogja egy hang a 'Fashion Shack-et'. Az elcseszett Power Point meló és az összhatás is félelmetes.

Magyarországon sem kellett sokat kutatni, hogy rátaláljunk Stadler József bugyuta reklámfilmjére, amivel a volt akasztói milliomos a Soroksári úton lévő ruhakereskedelmi birodalmát népszerűsíti. Meg kell hagyni, árukavalkád terén a Stadler birodalom felveheti a versenyt a Fashion Shackkel.

És ha már hülye reklám: a bútorüzletek sem szenvednek hiányt idióta reklámokban. A Flea Market filmjét, amelyben Sammy Stephens rappel, megnézheti itt, az Ikea erekcióra építő ágyreklámjáért pedig ide kattintson.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek