Sokba kerül a nőknek a férfiak hazugsága

A brit nők évente 732,5 milliárd forintnak megfelelő összeget (2 milliárd fontot) szórnak ki az ablakon rossz ruhákra, amiket férfiak tanácsára vesznek meg. A pasik állítólag nem mernek őszinte kritikát gyakorolni, amikor barátnőjük, feleségük ruhát próbál, ezért inkább rámondják a legrondább nadrágra is, hogy nagyon jól áll. 10-ből 7 férfi vallotta be, hogy pusztán udvariasságból, de hazudik nőjének vásárláskor. Az ok: nem akarja megbántani nőjét – derült ki a very.co.uk felméréséből.

stockfresh 333596 couple-shopping-in-retail-cloth-store sizeM

10-ből egy férfi rendesen meg van félemlítve, merthogy azt ikszelte a szavazólapon, hogy azért hazudott nőjének, mert tartott attól, hogy felmérgesíti, míg a férfiak negyede azért kamuzta azt, hogy: „jó lesz az a szűk felső drágám”, mert félt, hogy az egész hétvége rossz hangulatban fog telni, illetve baromira végezni akart már a vásárlással.

Jó hír –vagy épp rossz, embere válogatja–, hogy a férfiak 20%-a totális papucs, ugyanis attól tart, hogy ha bevallja nőjének, hogy borzalmasan áll a kiszemelt ruha, akkor ezt asszonya egy későbbi vita során felhasználja majd ellene. Egyébként valószínűleg nagyon jól hazudnak az angol férfiak, mert 10-ből 7 nő úgy érzi, párja őszintén megmondja neki, ha egy ruha nem áll jól. Viszont 10-ből 8 nő szeretné inkább a kegyetlen igazságot hallani –legalábbis papíron–, minthogy átlag 104 fontot (38 ezer forint) dobjon ki olyan ruhákra, amiket aztán soha nem vesz fel.

Önnek igazat mond a férfi, akivel vásárol?

„A ’Nagynak tűnik a fenekem ebben a nadrágban?’ kérdés túl bonyolultnak bizonyulhat egy férfi számára, főleg, ha egy tömött próbafülkében teszi fel a nő” – mondta a felmérés vezetője, Julie Donnelly a Daily Mirorrnak. A very.co.uk felmérés szerint egyébként az 50 körüli Yorkshire-i férfiak nagyobb eséllyel mondanak igazat, a 30-as birminghami pasik viszont inkább hazudnak. Kíváncsiak lennénk arra, itthon mi lehet a helyzet, kezdésnek íme két egyszerű kérdés: ön szerint a férfi, akivel vásárolni szokott, mindig igazat mond? És ha nem is: ön ad a véleményére?

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek