Még egy adag ajándéktipp anyák napjára

Ismét nyakunkon az anyák napja, itt az ideje kiválasztani a legjobb anyák napi ajándékot. Mi is összeállítottuk listánkat, hátha tudunk adni néhány tippet, mivel lephetné meg édesanyját május első vasárnapján. Az A-kategóriás celebnőknek sas szemük van a tökéletes ajándék lista elkészítéséhez, amely leginkább menő ékszerekre és kiegészítőkre épül.

Camila Alves brazil modell és televíziós személyiség például egy "I Love” gyémánttal díszített nyaklánccal lepi meg édesanyját, ami 232 dollárba, 47900 forintba fáj neki. A várandós Alyson Lee Hanningan, aki az Amerikai pite és az Így jártam anyátokkal vörös hajú főszereplőnője egy 225 dolláros, 46500 forintos arany, vörös arany és ezüst Kate Spade karórával készül az Anyák napjára. A szintén gyermeket váró Reese Witherspoon pedig egy narancs és szürke árnyalatú Tory Burch napszemüvegben látja a tökéletes ajándékot – írja a usmagazin.com.

A kétgyermekes Jessica Alba gyakran visel báránygyapjú sálat, melynek bevételéből támogatja és segíti az indiai népművészetet, ha megtetszik az ötlet és atermék, 70 dollárért, azaz körülbelül 14400–ért a mymela.com-on rendelhet egyet a mamájának. A szőke színésznő, Michelle Williams egy 170 dolláros Luna & Stella angyalszárny charm nyakláncot visel lánya, Matilda tiszteletére. Nicole Richie a Baby2baby-vel együttműködve tervezett egy 75 dolláros zöld kövekkel kirakott 14 karátos nyakláncot. A non-profit szervezet és Nicole Richie a bevétel 20 százalékából rászoruló családokat kíván segíteni Los Angelesben. Courtney Cox szintén egy non-profit együttműködés keretében tervezett a Havaianas Baby Buggy-val flip-flop papucsot, 26 dollárért, 5300 forintért rendelhetnek meg a havaianas.com-ról.

A Lush Anyák napi ajándékcsomagja
A Lush Anyák napi ajándékcsomagjalush.hu

Ön meglepi valamivel az édesanyját?

Ha pénztárcakímélőbb meglepetést tervezett a szokásos csokor virág mellé Anyák napjára, az ötödik kerületi Cukorka Sweetfabric boltjában egészen biztos, hogy talál kis szériában és kézzel készített színes cukorkákat vagy nyalókákat változatos ízzel és mintával. A különleges édességek mellett a kozmetikumok is slágernek számítanak az Anyák napi meglepetések között, a Lush például külön  Anyák napjára összeállított három, különböző árfekvésű ajándékcsomagot. Nézze meg galériánkban az elérhető, és a kevésbé megfizethető ajándékokat, aztán szavazzon! Ön meglepi valamivel az édesanyját?

A Cukorka-Sweetfabric látványos nyalókái
A Cukorka-Sweetfabric látványos nyalókái
Oszd meg másokkal is!
Mustra